panenská blána

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52239 13.3.2012 21:20

ahojky holky , mám otazky :D
jde nechat u gynekologa aby mi protrhl panenskou blánu ?stoji to neco?
a jak to s ní vůbec je ? když tam nebude , tak mě nebude sexualní styk bolet ? nebo to bude bolet stejně ?
děkuji za odpovědí :) krásný den :) :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Promiň, ale tohle je přece blbost. :-) Vždyť i kdyby to bolelo, tak to není žádná bolest, jsou mnohem horší bolesti, které budeš nucena v životě vytrpět. Mě to bolelo chvíli, krvácela jsem a následně jsem špinila i pár styků po tom, ale všechno jsem přežila a byl to krásný zážitek. A jestli ti můžu něco prozradit - věř mi, že sex si začneš užívat a hlavně prožívat až déle. Ty první sexuální začátky se nedají srovnat s tím, co člověk zažívá časem. ;-)

  • dzusinka13.3.2012 21:31

    Mě poprvé nebolelo vůbec a nejsem jediná. Zase tak moc se toho neboj. Hlavní je se nebát a užít si to.

  • ikdyby se nechala odpanit s jeho pomoci tak ty krve neni tak moc aby se to hrotilo ze to ma na penisu.a krasnejsi to nemuze byt kdyz si to bude delat sama protoze s moji zkusenosti vim ze neni nad to kdyz se te utoho ten koho milujes dotyka a liba hned se prestaanes soustredit na to ze se bojis bolesti ale podas se te krasne vasni ktera mezi vama bude uvidis pokud je to clovek ktereho milujes a kterej miluje tebe bude to zazitek na kterej jen tak nezapomenes :-)a na to ze si citila nachvilku ostrejsi pichnuti nektery to ani nezaznamenaly ze se to stalo..uzijte si dlouhou vasnivou predehru a uzijes si to naplno :-)

  • Mě sexuální styk bolel, dokonce pár měsíců, ale u mě to nebylo panenskou blánou.. Já měla problém s tím, že jsem z toho měla pořád strach a tak jsem se jakoby stáhla. Jestli ti můžu poradit, zkus si před tím dát trochu alkoholu, třeba pár sklenek vína nebo sektu, partner ať dbá na delší předehru, aby si byla už opravdu vzrušená. :-) Hodně také pomůže lubrikační gel. Gynekolog ani žádný zákrok ti s tímhle nepomůže, je to o psychice, věř mi! :-)

  • Prosimtě neblbni :-) to je úplná blbost...Třeba už ani blánu nemáš a ani o tom nevíš :-)...můžeš totiž o ní přijít třeba při sportu, aniž bys o tom věděla...Sex poprvý možná bude bolet, mě to tedy nebolelo vůbex, ale hodně záleží na tom jak moc budeš vzrušená a zvlhčená...Netrap se tím, jednou až to přijde, tak to přijde...V životě zažiješ mnohem horší bolesti :-)

  • A pročpak si chceš nechat protrhnout panenskou blánu?:-o

  • petulinkaa1313.3.2012 21:35

    Holka neboj,bala se kazda to k tomu patri,ale ver mi,par prvnich styku mi bolelo,ale stalo to za to...poprve je proste poprve :-)

  • JanaRad14.3.2012 7:05

    Já třeba asi ani tu blánu neměla...Tedy můj partner říkal, že nic necítil a já taky ne... Ale třeba sestřenku to docela bolelo a krvácela...
    Tak jak píšou ostatní holky, neřeš to a těš se!!! nejlépe si to užiješ bez takových strachů!!! neboj, i když by to zabolelo, tak to za chvilku přejde...

  • Hele.. Každá holka to má bolet, me to třeba vůbe nebolelo , nekoho to proste poprvé bolí a nehoho ne.. Kdyby zrovna ty ta kterou to bufde bolet , tak věř že panenská blána v tom nehraje roli.. Já ti asi jen poradím, aby ses sama odpanila prstěnim nebo něčím , protože to tobě samotné bude přijemnější . Vedšine se spustí krev po odpanení , a určite ti to bude přijemnějši když si to udelaš sama , než kdyby tvůj přitel měl krev na penisu.. Aspon si vyzkoušiš jake to je. :)
    Neboj se , i kdyby te to bolelo nebude to tak strašne a stejnak to bude krásne :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist