pampers premium care - názor

Otázku položila: petulinkaa13 17.5.2013 16:58

Holky jaký máte nazor či zkušenosti na tyto pleny č. 3?

soory,ne premium,ale activ baby

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já je používám od velikosti č. 2 a jsem spokojená. Ted jsem koupila Premium Care 4 a naznala jsem, že aktiv baby jsou lepší. Ty premium tak divně smrdí. Používala jsem je akorát jako newborn. Mám i huggies a s těmi tak spokojená nejsem, jsou takové tvrdé. Pampers jsu příjemnější na dotek.
    Takže za mě si je určitě kup.

  • Agnes.S17.5.2013 19:39

    my frčeli převážně na pampers active baby a naprostá spokojenost, kupovala jsem je vždy v nějaké výhodné akci a byly ze všech plen, co jsme kdy zkusili nejlepší. Takže můžu jen doporučit.

  • Já jsem koupila active baby č. 3 v Kauflandu v akci 62 ks za 199 Kč (teď tu akci mají zase) a jsem z toho nešťastná, jelikož má malá pořád vlhký celý zadek, myslím jako body a overal. Nevím, jestli to bylo nějaké vadné balení, neprotéká to bokem nebo tak, ale připadá mi, že prosakuje celá plena, protože overal je vždy celý navlhlý >:-[ Používáme pampersky jen na noc, jinak látkujeme. Malá má necelých 7 kg, takže velikost by měla být dobrá, tak fakt nevím 8-o

  • Mně Pampers všeobecně nevyhovovaly, jak byly navoněný a nakrémovaný... Malá je hodně citlivá a bála jsem se, aby se z toho neosypávala. Nejradši mám Babylove z DM.

  • Active Baby vel. 3? Ty teď používáme. Dobrý plínky Pampers, bez ohledu na velikost. A střídám to s Babylove z DM, tam jsem měla vel. 3 1 kus za 3Kč s kuponem, bez kuponu za 3,6Kč.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist