pálení po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43379 20.7.2011 12:15

Ahoj,s přítelem spím jen o víkendech zato ale často a já většinou pak trpím,sem trochu odřená a občas mě to pálí při močení,což se mi stalo i ted ale trvá to nějak dýl než normálně..Tak se chci zeptat co s tím,jeslti se toho dá nějak zbavit rychle.Nepoužíváme kondomy ani lubrukant,možná to bude ten problém?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já beru HA a většinou se mi to stává, když s přítelem "moc řádíme". :)) Ono to tření na sucho jako by celý ten spodek trošku podře no, nebo jak bych to řekla. :) Můžete zkusit ten lubrikant, třeba to pak bude lepší, ale s tím osobní zkušenost nemám. Mě to většinou tak za 2 dny přejde. :))

  • Mně se to stává nejčastěji když on má dovolenou, nebo já nějaké prázdniny, prodloužený víkend apod., prostě když je moc sexu :) Jsem pak taková rozbolavěná, pořád bych chodila na záchod xD Zkuste delší předehru, ať stihneš být vlhká, potom to bude líp "klouzat" :P

  • Mě se to také stává když máme na sebe hodně času. Měli jsme období kdy jsme se milovali až 6-7krát denně a to sem po tom byla taky odřená. Pomáhá dávat mezi jednotlivé milování delší mezery a dlouhá předehra před milováním. Většinou to prostě už tak hladce nejde, když je sex víckrát za sebou. Já sem někdy používala na hojení Hemagel. Asi by pomohl i lubrikant, ale s tím nemám zkušenost.

  • S přítelem se také vídáme pouze o víkendu a to pak stojí za to:-) Sexuální deficit se dohnat musí :-)) Užívám též HA a je to asi tím, že ta vlhkost důle není:-/ a též mě to pak pálí :'-) aloe kak psala slečna výš, ta\k to taky tak za den/dva dny přejde :-) s lubrikanty též nemám zkušenost :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist