pálení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38689 11.5.2011 15:03

dobrý den chci se zeptat když jsem domenstruovala trochu mě svědila pochva ale jinak v pohodě hned 1 den co jsem vzala prašek noveho plata a milovala jsem se s přítelem u sexu mě to trochu palelo pak jsem si odběhla na zachod na malou a začalo mě to šileně palet a na druhy den jsme se zase milovali a zase to stejne a rano sem měla v pochvě žlutozelený hnis asi prosim poraďte co s tím díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • že by mykóza? existuje mnoho léků ( např. Candibene), ale zajdi si na gyndu-samo se to nevyléčí-, tam budou vědět přesně, co to je a není:) žádnej strach, to bude ok;)

  • Kup si třeba i mýdlo Lactacyd na intimní hygienu, já ho používám a k lékaři s tím nechodím - nemusím, po pár dnech je klid.

  • jestli jsi měla v pochvě žlutozelený hnis, tak to vypadá na nějakou bakteriální infekci, na to volně prodejné léky nezaberou...chtělo by to zajít na gyndu a přeléčit buďto přípravkem Polygynax nebo Macmiror Complex, případně přeléčit i partnera...ta infekce může být i kombinovaná (kvasinky-bakterie)...
    Co se týče infekce močového měchýře - projevuje se bolestí v podbřišku, bolestí/pálením/řezáním při močení, častým močením - pozor občas je poševní cliznice tak podrážděná, že reaguje na moč taky pálením - to se musí odlišit...Léčbou jsou pak většinou ATB nebo chemoterapeutika, doplňková léčba je urologický čaj nebo brusinky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist