pOMOC PROSÍM:*(((

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 11.6.2011 16:54

hOLKY... UDĚLALA jsem věc,které moc lituju:*(Poslední dobou se můj přítel ke mě nechoval moc pěkně a já nevěděla čím to je:( Dneska sem se přihlasila na jeho fb a lituju toho jak nejvíc mohu:(((Zjistila jsem,žesi píše s x holkama,kterým píše jak je chce vidět,jak mu chybí,jak jsou nádherné,jak byl tenkrát blbej... atd:*((( JÁ SEM UPLNĚ ZOUFALÁ:(((( tak děsně lituju toho že sem se tam podívala..:(( Co mám teď dělat..????:(

..a Víte co je horší..??? Že to vlastně svedl na mě.((( Je mi z něho zle:( Je mi zle z toho,že se k tomu neumí postavit ani jako chlap a přiznat si to,že prostě uklouzl,neumí to a ještě mi předhazuje mojí minulost:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1311.6.2011 17:39

    Já bych nelitovala,alespon vis jakej je,tohle jsem zažila s dvema kluky a šli pěkně do háje,přece nebudu s takovýma pakama a dneska? jéééjej jak jsem ráda,že jsem je poslala někam...bud ráda,že to víš,než aby si byla naivní jakej je a on je pritom jinej a vyšlo by to najevo možná jeste v horsi situaci.Nikdy ničeho nelituj, delame veci,který máme udělat a ne litovat!

  • Nelituj toho, bud ráda že jsi na to přišla co nejdříve :) Promluv si s ním o tom, já osobně bych ho poslala do prdele a nenechala ze sebe "dělat husu". Ale rozhodnutí je na tobě. Hlavně nelitovat drž se ted, nezapomen že dobré kamarádky ti pomůžou a podpoří nejvíce :)

  • full.avl11.6.2011 19:54

    Pitomost to byla, to teď sama víš , je to jen jeho soukromí. Njn , ale pokud si narazila na něco takového tak ON asi zrovna to pravé ořechové není. Otázka je, jak si s ním o tom chceš promluvit. Takovéto šmějdění nemá rád nikdo a to ani takový člověk co nic netají. :)

  • Já jsem jednou podle historie zjistila, že mi můj přítel prolezl zprávy na facebooku... Nic moc tam asi nenašel, asi nic závadného, protože jinak by docela vyváděl... z 99% mě to rozčílilo a ponížilo, proč mi sakra nevěří, ale 1% mě bylo "rádo," že mladý pán žárlí :D až doteď jsem za ním ale nenašla odvahu přijít s tím "Špehuješ mě?" Jednou se zase stalo, že ode mě odjel pryč a zapomněl se odhlásit.. minutu jsem váhala a pak to hned vypla, protože vím, že bych tam dost dobře našla něco, co by bolelo... Každopádně držím pěsti ať se vám to vysvětlí, já bych si třeba naschvál taky začala psát s jinýma klukama aby i on to viděl a třeba se chytne za nos.

  • No blbost to asi byla, lepší je načapat ho při činu, než takhle za jeho zády. Ale zase jsi asi měla nějaké pochybnosti, které se Ti teď vysvětlili, já třeba znám taky heslo k mailům mého přítele, ale nikdy jsem tam nešla, nemám důvod.
    Asi jsi to udělat chtěla, proto toho teď nelituj, protože v tu cvíli Ti to přišlo jako nejlepší, tak si zatím stůj.
    Nevím jaký máš vztah s přítelem a jak moc ho znáš a co tam všechno bylo, on třeba někdo to bere fakt jen jako zábavu a flirtuje (nic vážného), ale pokud Tě tam pomlouval a myslel to vážně... nemohla bych mu dělat doma husu.
    Nebo jak už někdo psal, chovala bych se k němu teď odmítavě, věnovala bych se sobě a kámoškám...zjistíš tak jesti o Tebe opravdu stojí.

  • Hloupost to určitě nebyla. Pokud jsi měla podezření(které se ukázalo správné) tak není čeho litovat. Ano, je to jeho soukromí a já bych byla naštvaná, kdyby mi přítel lezl třeba do sms,ale co je horší? Lézt někomu do soukromí nebo zahýbat(i když "jen" verbálně)?

  • petulinkaa1312.6.2011 11:51

    No tak to je klasika - vždycky za všechno ze strany muže může žena,jééééééé už se směju,takových blbečků je...hele,já kdyz uz se s nejakym kámosek bavim nebo kolegami a neco se stane ( neutrálního) tak už automaticky se začnu smát a tvrdim ,,já vim,já za to můžu" tomudle se fakt smeju....hele,to je jako kdyz jsem byla s jednim klukem, já jsem z Plzně a on byl z Chebu,chodili jsme spolu tak jako rok no,ale to víš,že jsem zjistila,že měl jiný...jemu bylo v tý dobe 19let,me bylo 16 a podvadel mi se 14kou a vis co? nakonec jsem za to mohla ja,ze spal s jinou a vis proc? protoze jsem jezdila malo,on zamnou byl jednou a já? rano v 5:45 vlakem do školy,ze školy v 15:00,domu jsem prijela v 16:30,nachystat do skoly,ve 22:50 rychlíkem do Chebu v 0:30 prijezd do Chebu a ve 4:00 rano z Chebu do Plzne,prijezd v 5:30 a jen jsem presedla do vlaku do skoly,který jel v tech 5:45 mazec co? nespala jsem kolik noci,jela jsem furt nonstop,ale já malo jezdila...a to jsem jezdila 3x tydne :-) jeee ja byla blbá :-))) no jo,to vidim dneska....a taky jsem ho Milovala,ale zjistila,ze to je blbec....tak jsem ho poslala do háje :-)

  • ja bych nemela odvahu se podivat, al dobre jsi udelala, preci mu nebudes delat slepici, ja bych ho poslala do haje at si jde za tema z facebooku, kdyz jsou tak skvele a ty tak spatna, blbecek

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist