p-shine

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 26.3.2011 7:15

mate nekdo zkusenost s p-shine ? mam totiz hodne lamave nehty a nemaji pekny tvar kdyz sou tak kratke , a tak sem zkousela umele nehty atd... ale nic a mamka rikala ze existuje jeste p-shine ze je to pry s materi kasickou , jak dlouho to vydrzi ? a sou pekne ty nehty ? dekuju za vsechny rady :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nehty jsou potom pěkné, takové lesklé, ale když se dělá ten p-shine, tak jsou nehty trošku broušené po celém jejich povrchu, sice jen trošku, ale pokud máš lámavé nehty, tak nevim, na to ti to nepomůže. Jinak mi přišlo, že to an moc dlouho nevydrželo, ale už určitě rok, co jsem tam byla :-)

  • Ahoj, ja na tom byla cca pred rokem, protoze se mi lamali nehty a trpela jsem na zadery a moje nehty vypadali desne. Muzu rict za sebe, ze to byly vyhozene penize,ale zase kamaradka si to chvali a ma fakt hezke nehty. Zacala jsem jist vitaminy a teprve pak se mi to zlepsilo. Takze je to spis o tom, ze telo rika, ze neco neni dobre a ze by to chtelo ten nebo onen vitamin. Tot ma zkusenost.

  • Ahoj, já jsem po něm měla nehtíky hezké. Pěkně se pak lesknou, skoro jako by byly nalakované bezbarvým lakem :-) takže moje zkušenost dobrá, ale žádný zázrak od toho nečekej. Pokud nepřidáš nějaké ty vitamínky, tak se ti to hodně brzy vrátí do stejných kolejí ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist