ovulační test x sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41310 10.6.2011 9:26

Holky mam k vám dotaz. Vím, bylo to tu možná už mockrát, ale potřebuju poradit. Podařilo se vám otěhotnět díky ovulačním testům? A jak jste si naplánovali snažení? Snažili jste se v den pozitivního testu a stačilo to? Nebo pak ještě ten další den, nebo obden? Poraďte prosím...Koupila jsem si test clearblue se smajlíkem, tak uvidíme. Předtím jsou použila obyč a nevyšlo nám to tak snad se zadaří....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj... no já bych řekla že jak je pozitivní tak hup na to :-) a klidně další den ,posychrovat ,, :-D my už se ale snažíme rok a máme kolem ovu sex obden ale stale nic ..jen po 9 mesicich v unoru mimoděložní :-( ted jedem druhý měsíc dál :-( už nemám síly ale snad jednou :.-)

  • my jsme se snažili vždy jeden den, max. dva, ale většinou jen jeden, když byly dvě //. Ale já na sobě poznala ovu i podle bolesti na vaječníku, takže to bylo asi to rozhodující. No a na jedinej pokus v měsíci se zadařilo:)

  • No já zkoušela ovulační testy jeden cyklus. Jen tak pro zajímavost, zda vůbec fungují, vyšel mi jeden den test opravdu pozitivně, nicméně sex byl 2 dny před pozitivním ovulačním testem a jsem těhulka. Otěhotnět se dá i 3 dny před ovulací ( taky se mi to tak stalo). Takže v případě, že výjde pozitivní test, tak sexovat asi každý den nebo nevím :-DD

  • No my na to hupsli přesně a jen v den, kdy byly na ovu testu // a teď jsem v 33tt. Tak držím pěsti, ať to výjde i vám. :-)

  • No já používala ovu testy rok a snažili jsme se buď před a po pozitivním testu a nebo 3dny nebo v den.A taky nic.
    Sestřenka byla těhu 3x hned při pozitivním testu.
    Ale ona ho nechala před tím od začátku ms a do ovu abstinovat.a mi ne tak to skus(síme).:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist