otočená děloha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33483 15.6.2011 17:59

dobrý den, je mi 18 let a dneska jsem byla u gynekologa a ten mi řekl že mám prý otočenou dělohu a možná přirostlou/přilepenou. chtěla bych se zeptat co to znamená, jestli budu mít potíže při porodu a jestli budu muset podstoupit nějakou operaci nebo něco jinýho.děkuji za odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,muže a nemusí Ti to dělat problémy.Mě dělohu otáčeli . Dělá se to laparo tak že ti ji obrátí správně a přišijí k břišní stěně.Nýbrž to muže (a nemusí) dělat problémy s otěhotněním.Pokud otěhotníš,tak se ničeho bát nemusíš.Ale po porodu se spíše vrátí do obrácené polohy.Polohy při sexu si vychytáš sama,co je Ti a není příjemné.Pro otěhotnění prý nejlepší poloha zezadu.Mě jí dělali dvakrát.A jsem v pohodě a někdo s tim žije pořád a je ok.Někomu to hold činí problémy.Záleží jak moc je zakloněná.Ale věřim že tvá dr by ti něco řekla.

  • mám zakloněnou dělohu stejně jako i moje máma a problémy s tím žádné nemám, i otěhotnět se mi normálně podařilo a teď mám doma půlročního prcka, ani s dalším mimčem by neměl být problém.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist