otěhotnění po potratu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41386 14.2.2011 18:10

Ahoj holky. Je to 4 roky, kdy jsem v 11tt potratila, přestalo bít srdíčko, prý genetická vada... Kdy do 10tt bylo údajně vše v pořádku... Nic méně jsem musela na revizi.. Potom jsem se rozvedla a nyní po 4 letech mám nového přítele a moc moc bychom chtěly miminko... Zatím to zkoušíme 4 měsíce a nic, ale já se nemůžu dočkat, už takovou dobu toužím po dítěti... co myslíte, má s tím něco společného ta revize před lety?? Slyšela jsem, že prý to pak někdy jde hůř...

Moc děkuju Všem za odpovědi, cítím se o něco líp. Je pravda, že člověku ta psychika pracuje, když kolem sebe vidí tolik miminek.. Tak uvidíme co ukáže čas... a jinak Vám Všem, které plánujete tak, jako já držím palce ať to výjde:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, já jsem byla na revizi v červenci v 11tt. Slyšela jsem také, jak od doktorky tak od známých, že po revizi to jde většinou rychle....ale zatím taky nic:-(....tak asi záleží jak u koho. Ale čtyři měsíce jsou zatím krátká doba:-)! Tak nezoufej!!!! Já než jsem poprvé otěhotněla, trvalo to více jak rok a půl. Držím palce!!!!

  • Ahoju asi jak u koho...já prodělala revizi v 8 tt ( v říjnu ) nechala jsem proběhnout 1 menstruaci a zase jsem zapadla. teď jsem v 15 tt a musím věřit, že tentokrát to bude mít dobrý konec. Říká se, že ženská je hned po tom zákroku jako "pohnojená" a tak otěhotní snáze.....otázka je, zda je to pravda, já i u snya otěhotněla hned, takže s tímto jsem problém neměla. Vlastně jsem vždy otěhotněla hned. Zase riziko brzkého otěhotnění je např. riziko potratu atp. ale to se tebe netýká. Takže nezbývá než trpělivost, ať s ebrzy zadaří .-)

  • Určitě to bude dobrý. 4 měsíce určitě není žádná dlouhá doba. Ale ona ty psychika dává zabrat, to mi je jasný. Ale jak píše pajja, musíš věřit pozitivně. :-)

    Držím palečky.

  • No ja byla v 9 týdnu na revizi v červenci a zatím nic taky jsem čekala na 1 MS a od te doby se milujeme a nechráníme se a zatím nic......tak nevíím no....Ale chce to hold čas..

  • Byla jsem na revizi v 8 TT, mimino se nevyvíjelo, pak jsem začla krvácet a bylo po všem. Pak přišla krize s partnerem rozchod, půl roční pauza a zase jsme spolu a otěhotněla jsem po více než roce od revize hned po dvou měsících snažení, stejně jako poprvé. Chce to klid a hlavně pozitivně. Určitě to nemá zase takovej vliv, žes byla na revizi před takovou dobou. Když se to povedlo jenou půjde to i podruhé. držím pěsti at se zadaří co nejdřív.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist