otázky ohledně PRVNÍHO sexu ..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51314 16.2.2012 20:33

Ahojky , mám pár otázek ohledně sexu ..jsem zvědavá :D .je mi 14 a ještě jsem svoje POPRVÉ neměla ... a ani ho tak brzo mít nechci ;) jenom do budoucna
může se stát že se do mě můj přítel nedostane ?? a jak se v té situaci mám zachovat ??
bolí první sex ??
co když se mu nebudu nahá líbyt ..TAM DOLE ?? :/
jakou polohu je nejlepší zvolit jako tu PRVNÍÍ ??
v kolika letech by se měl udát 1 sex?? 8-o
mněla bych říkat matce o 1 sexu když spolu nemáme tak dobrý vztah ??
co když semnou bude chtít můj přítel spát , ale já nebudu dost připravená a on si ze mne bude delat srandu ?? jak zareagovat?
DEKUJU PŘEDEM MOC ZA ODPOVEDI , MOC MI TO POMŮŽE :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8916.2.2012 21:07

    1. To, že se do tebe přítel nebude moct dostat se stát může, většinou je to problém nervozity a stažených svalů u dívky. Jak se zachovat? .. no hlavně zůstat v klidu a nezmatkovat.
    2. První sex může bolet, mě bolel hodně, ale každá to má jinak, tebe třeba bolet nebude.
    3. To, jestli se budeš někomu líbit tam dole vůbec neřeš, kluci tohle neřeší, určitě se tvému klukovi budeš líbit :)
    4. Na první polohu je dobrá klasická misionářská poloha, ještě se udává na koníčka, kdy si dívka může sama korigovat průnik.
    5. V kolika letech první sex se říct nedá, ale určitě nespěchej. Já měla první sex v 18 letech a vůbec ničeho nelituju. V 15 letech bych ze sexu nic neměla, já to beru jako prožitek, v 15 bych si to určitě neužila tak jako v 18 :) Ale každý to má jinak, za sebe říkám, že podle mě je v 15 na sex brzo.
    6. Mámě o sexu říkat vůbec nemusíš, když nechceš, já s mámou dobrý vztah nikdy neměla, nikdy jsme si o tom nepovídali.
    7. Pokud nebudeš připravená a tvůj kluk to nebude chápat, tak to rozhodně nedělej pod jeho nátlakem, když nebude ochotnej na tebe počkat, vykašli se na něho, v tom případě za to nestojí :)

  • Ahojky, pro začátek bych ti poradila, abys nad tím tolik nepřemýšlela ;-) Nejlepší je neřešit a ono to nějak vyplyne ;-)
    1. To, že se do tebe přítel nedostane, se stát může. Může to být způsobené nervozitou, kdy se nedostatečně uvolníš a vaginální svaly jsou pak jakoby v křeči, proto je pak průnik bolestivý...
    2. Každá jsme dole jiná a i to co se komu líbí je hrozně individuální...Nejdůležitější je být spokojená sama se sebou a vzhled pohlaví neřešit....Můžeš se dole upravit, co se týče ochlupení, ale při sexu rozhoduje tělesná přitažlivost a nikdo nehodnotí to, jak vypadáš...a to ani dole ani kdekoliv jinde na těle ;-)
    3. Nejvhodnější pro první sex je klasická poloha misionářská, kdy je žena dole a partner na ní...pro ženu je jednodušší a určitě je vhodnější pro celkové uvolnění :-)
    4. První sex by měl proběhnout, až když budeš na to skutečně připravená...Soupeření kdo dřív je podle mě hloupé a vyplatí se na první sex počkat a zažít ho třeba s tím pravým...Já si na ten svůj počkala až do 21 let a ničeho nelituji ;-)
    5. Kluk, který nerespektuje přání partnerky, není podle mě vhodný ani pro vztah. Vždycky by muž měl partnerku respektovat a to nejen v otázkách sexu...Pokud by se ti nějakým způsobem vysmíval, otoč se hezky na kramfleku a rozhodně nepřistupuj ke styku jen abys mu něco dokázala!
    Budu ti držet palce, aby tvoje poprvé bylo přesně podle tvých představ a přišlo ve správný čas ;-)

  • První nevím, nestalo se mi to, ale stát se to může, stává se to.Zachovat se? hlavně klid, nebrečet, nehysterčit a udělat z toho spíš trochu legraci a zároveň zjistit, kde je problém, někdy se stane, že je penis moc velký a ti dva prostě k sobě nejdou fyzicky a nebo je problém v psychice-jsi neuvolněná, stažená jak králík, většinou strachy z nového a neznámého-uvolnit se, hodně mazlení a proto je dobré mít to poprvé s člověkem, kterého opravdu miluješ a kterému věříš...První sex může bolet a nemusí, většinou je nepříjemný, pak ještě možná pár styků, pak už je to v pohodě a naopak příjemné, pakliže to v posteli funguje jak má...chlapi neřešej, jestli jsi hezká dole nebo ne, a pokud jo, je to blbec, který ti nestojí ani za podání ruky, natož abys mu dala...napoprvé je asi ne klasika-misionář,já měla první po 18tém roce a klidně jsem mohla ještě počkat, ale jak už jsem psala, nejde ani tak o věk, pokud ti není zrovna 15, to je na můj vkus brzo, ale hlavně aby to bylo s člověkem, kterého opravdu miluješ a on tebe...já jí to neřekla, ale když se zeptala, řekla jsem ano...a jestli si z tebe bude chlap dělat srandu, že s ním nechcešš spát, pošli ho víš kam? do prdelky-slušně řečeno, je to blbec!!!

  • JanaRad17.2.2012 11:11

    Děvče děvče!! Na takové starosti máš ještě spoustu času!!! Moje první dcerka bude mít v létě 14 a tys mě úplně vyděsila, nač dívenky tohoto věku mohou myslet!!! Kluka dcerka má, ale dcerka je pořád dítě, ne sexuální partnerka!!!
    Ale přiznám se, že mne podobné otázky ve tvém věku také napadaly, jen nebyl net, aby mi někdo poradil :-)
    1) pokud se do tebe přítel nedostane, nic se neděje, jen je potřeba delší předehra - mazlení hlazení... a někdy postačí také trocha lubrikantu
    2) na to nelze odpovědět, někoho to bolí hodně, někoho vůbec, mě teda vůbec, ale já asi ani neměla panenskou blánu, šlo "to" hladce a bez krve
    3) z toho si hlavu nedělej, líbit se mu určitě budeš!!! A uvědom si, že ON bude mít taky nervy, jestli se ti líbí "tam dole", jestli je dost velký...
    4) poloha je fakt nejlepší misionář, žena dole, muž nahoře, pokud máš obavy, lze použít i lubrikační gel
    5) já měla své poprvé až v 17,5 letech, ale hlavní je myslet na to že do 15 let jsi pod zákonem a je to trestné!!! Jinak záleží na tobě, kdy se na TO budeš cítit připravená
    6) pokud by si kvůli sexu z tebe dělal parter sradnu, tak se rychle obleč a utíkej, co ti nohy stačí, jedná se o pitomce a hňupa, který se tě absolutně nezaslouží!!!!

    Hlavně nikam nespěchej, to poprvé je jen jednou a budeš si to pamatovat celý život....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist