orientálním tancem ke zpevnění svalů?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41677 4.3.2013 19:07

Ahoj,

mohly byste mi prosím poradit? Ráda bych si nějak zpevnila svaly na břiše, jsem s nimi na tom fakt špatně, ale sedy lehy a cviky tohohle typu mi nejdou, tak jsem uvažovala, že bych zkusila třeba orientální tanec, aby se ty svaly nějak zpevnily, ale nevím, jestli se to zpevní zrovna tímhle... Co myslíte? Díky za jakoukoliv radu či námitku :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, tančím orient už asi 7 let, orient mi pomáhá na držení těla, na to, abych myslela na zatahování bříška a nevyvalovala ho, ale vyloženě zpevnění břišních svalů si nemyslím, že bych orientálním tancem získala. jde taky o to, jak často budeš tančit. jako pohyb (pokud tě to bude bavit) je to příjemné a pomáhá to na celé tělo, získat koordinaci pohybů, uvolnit záda, a pocítit v sobě víc ženu :-) každý pohyb je dobrý, lepší než sedět na gauči :D

  • Břicho se má při orientálním tanci třást - takže pekáč buchet asi neudělá :-). Jinak souhlasím s whitehorse, je to geniální na celkové zpevnění těla (tak aby bylo funkční a nezlobilo). Já tedy nejsem "aktivní" břišní tanečnice. Absolvovala jsem pouze jeden kurz a změn na břiše jsem si nevšimla. Od tohoto sportu jsem utekla ke kolu a joze (víc se mi líbili).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist