orgasmus,sex.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35212 1.10.2011 10:38

Ahoj mám takový problém,když mě kluk líže nebo prstí nikdy nedosáhnu orgasmu. Když jsem jen sama se sebou, tak ho ale pokáždé dosáhnu.Nevím a bojím se, zda semnou něco není .. A, eště bych se chtěla zeptat, spala jsem poprví se svým klukem, strašně to bolelo, ale každý říká že to poprví bolí, cítila jsem že mě odpanil, ale netekla ze mě žádná krev nic, je to možné? Bojím se dalšího,pohlavního styku že mě partner dostatečně neuspokojí, a budu si připdat divně .. Předem díky za odpoveď

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si myslím,že je to docela normální. Já také nikdy nedosáhnu s přítelem orgasmu,ale sama ano... Co se týká tvého druhého problému, první styk většinou bolestivý je a to že netekla krev, bud jedině ráda, neznamená,že když ti "protrhné pannenskou blánu" musíš krvácet. Postupně si sex už budš užívat i když třeba bez orgasmu přímo při pohl. styku - přítel, nebo klidně ty se pak můžeš uspokojit ;)

  • Vím jak se cítíš, mě napoprvé při tom tekla krev a hodně to bolelo. Ale přítel když viděl, že to prostě není dobré tak na mě netlačil a přestal. Ikdyž na další sex se těším :) protože vím že už to bolet nemusí a asi ani nebude :) Tak se taky neboj :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist