orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532827 31.8.2023 17:16

Ahoj holky, mám problém, jde o to, že jsem se rozešla s přítelem, se kterým nám to v sexu klapalo úplně skvěle, měla jsem orgasmus i několikrát a byly dost intenzivní. Tři dny po rozchodu jsem se dala dohromady s někým novým a s orgasmem mám hrozný problém, prostě mi nejde se udělat ani za nic. Přítele to mrzí, tak bych to chtěla nějak vyřešit, ale vůbec nevím jak. Taky mě napadlo, jestli to třeba není moc brzo na nový vztah a všechno, že se moje tělo prostě bloklo v tomto.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že se to časem může spravit. Na začátku vztahu se poznáváte, Můžeš cítit nějaký ostych nebo prostě mít blok, než se dokonale poznáte. Dejte tomu čas, může to trvat i půl roku.

  • To jste teda dobrá, takhle rychle to vyměnit, to asi s ex už moc velká láska nebyla, co? ...Já osobně si to nedovedu představit a myslím si, že to je tím, jak jste to vzala hopem. Jednak je to fakt brzo a jednak je potřeba se občas s dotyčným více poznat, jak v běžném, tak i v tom intimním životě, zjistit, co má rád on a on zas aby věděl, jak to máte ráda vy, je důležité o tom mluvit a být vámi, po rozchodu trochu zbrzdím, takové rychlo náhrady po rozchodu jsou často chvilkové.... nicméně držím palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist