orgasmus?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #500437 30.6.2023 1:49

ahojky, mám otázku. když masturbuji mam většinou mokrý orgasmus, tzv. squirting. někdy si ale říkám jestli to byl opravdu orgasmus nebo jsem se jen pocurala. jelikož při dráždění vaginy někdy potrebuji čůrat nebo potřebuji čůrat hned po. má to jiný pach ale někdy mi přijde že jsem se opravdu jen pocurala. jak to tedy poznám? a co když se pocuram při sexu?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • rozumný partner to pochopí a bude se z toho radovat, že vám je tak dobře. základem je to vysvětlit - ono ne každý chlap tohle zná.
    ten pocit na močení může být někdy dán tím, že část tekutiny jde do močového měchýře. můžete si jako " pro jistotu" vždy před hraním zajít na WC. a pak máte jistotu, že to fakt moč není. a ano, zápach je jiný a nezanechává obvykle ani mapy např na prostěradle nebo nějaké podložce jako moč.

  • stupidiack30.6.2023 10:19

    Ono squirt nemusí nutně znamenat orgasmus, i když se jako mokrý orgasmus tento výraz používá. Jde o extrémní vzrušení, které vyvolá právě squirt.
    Zažívám ho s partnerem pravidelně, ale skutečné vyvrcholení, jak ho znám, je trošku něco jiného. Není tak intenzivní, ale podle mě je hezčí, víc procítěný.
    Neboj se, opravdu se o moč nejedná.
    Můžesse jít skutečně před akcí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist