orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48321 16.2.2012 14:52

jednoduse - nemám orgasmus.. pri sexu jsem jeste nikdy nebyla a ani zadny kluk me nikdy neudelal:( dneska jsem byla s jednim co randim, po druhe.. ale nic, nestydim se nic... dela mi to dobre:D ale proste nejsem, ani kdyz se on snazi.. na to tak taky nekdo?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak dlouho časově to asi tak trvalo to jeho snažení ? Nebo celkově, jak dlouho to tak časově bylo ?

  • Já taky nikdy nic! Chlapů jsem měla dost, ale nikdy se mi to nepodařilo. Já se asi stydím, nebo nevím. Manžel o tom ví a nijak to neřešíme. Já teda nestojím o ty kecy, že je neschopnej a podobně, jsem takhle spokojená. Dokonce jsem mluvila s jednou známou a ta říkala, že první orgazmus s chlapem zažila až po porodu!!!:-o

  • já jsem NIKDY orgasmus neměla a to podotýkám, že jsem vdaná a za svůj život jsem měla 5 sex. partnerů a nikdy s nikým.

  • Já s manželem na začátku vztahu orgasmus neměla a to se mohl přetrhnout :( Ale časem jsme se sžili, přítel se naučil perfektně jak na to a pak byl orgasmus na denním pořádku a za nějakou dobu jsem začala orgasmu dosahovat i při klasickém sexu, nejlépe v poloze zezadu :)

  • Základ je vyzkoušet si, jestli ti to funguje sama se sebou. Až zjistíš, co ti dělá dobře, naučíš to svého přítele. Pokud se ti to nepovede ani samostatně, je čas zkusit lékaře. Bohužel jsou vyjímky, které nedosáhnou orgasmu nikdy.8-.

  • Ten opravdový orgasmus jsem zažila až s nynějším partnerem ... Před tím taky mrtvo :-). I když se mi to líbilo, tak ten pravý orgasmus nastal až pak :-).

    Podle mě je důležité být hodně uvolněná, vzrušená, nemyslet na cokoliv okolo (např. co udělat k jídlu :-D)..
    Je taky potřeba říct partnerovi, co se ti líbí a co ne... Navrhnout mu tvoje postupy - oni sice pánové nebývají moc sdílní, ale v tomhle poslouchají, protože chtějí "zaperlit" :-D.
    No a pokud na to potřebuješ víc času, než se ti dostává, tak existují různé hračky a zlepšovátka :-). Třeba takové vybrační vajíčko jako předehra je dobrá věc... :-)

    Budu vám všem držet pěstičky! ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist