orální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35824 11.3.2011 20:37

Poslední dobou praktikujeme s manželem dost často orální sex,děláme to většinou v noci až naše dítka usnou a máme na to klid a čas.Včera jsem si všimla že manžel má žalud dost červený a oteklý a předkožku také ,přiznávám že ani já ani manžel se nejdeme po orálu v noci umýt,až ráno,může to být třeba slimami v mých ůstech,nějaké bakterie?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já se tedy po každe taky mýt nechodím a to si nemyslím, že jsem nějaký dobytek, jen jsem lemra líná...ale je pravda ze, ráno už je to akutní..:-) jinak nemůže ho mít nateklý z přílišného jak se říká "sání"..? manžel to taky někdy má, ale většinou po delším styku ho má jakoby namoženýho nebo co..:-)

  • No teda pritelovi Ho velmi často kourim a meje se pred tím, ale potomek ne. A rozhodne nejsme prasata ba naopak. Myjeme se po pohlavním styku,ale oralnim ne.

  • Hele a není to prostě unava materíálu? :-DD Tady je to samý anonym chi.Občas to prostě je.Dlouhé milování i orálek tim myslím.Zkus ho nechat chvílu v klidu.A uvidíš.A mimochodem.Když padnem ,tak padnem.Nejsme prasata .Ale přiznám se a bez anonymu.Že se občas taky povede do té koupelky nenapochodovat. :-DD

  • No tak se myjte i v noci a třeba problémy vymizí, i kdybych měla vstát pětkrát za noc, tak bych se umýt každopádně šla a i manžel!!!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist