opet pritel :-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41161 6.2.2012 11:45

Tak jsem tu zase s prosbou o radu. Nedavno jsem psala neco o priteli a uz jsem mela pocit, ze je to lepsi a je to tu znova. V sobotu mu psala kamaradka nevim co stihl to vymazat. Prve zapiral ze mu psali ridici a kdyz jsem chtela videt detail sms,tak to bylo z odpoledne. Prve ze me udelal schizofrenika a kdyz jsem sla spat do obyvaku, tak se priznal, ze mu dojela makoska z Italie kde si nasla chlapa a jestli nekam nepujdou. (S tou holkou spaval a zaroven i se mnou kdyz se rozesel po 9letech vztahu. Ja se lecila z rozchodu a tehdy mi ta postel jen vyhovovala, nicmene on zacal chtit vic a ja si postupem casu rekla proc ne) Pak mi rekl, ze ona mu psala po 5ti letech coz neni pravda, protoze u nej byla v lete na kafe v praci coz mi rekl. Nicmene se do toho vseho zamotal. Dela jako ze nic,ale ja spim v loznici dokud nevypne telku v obyvaku a pak se presunu ja do obyvaku. Nejhorsi na tom je, ze mame maleho pul roku a ted jsme se nastehovali do jeho bytu. Ja mam kam jit, to neni problem, netrapi me ani finance, jenze nevim jestli to mam malemu udelat. On mi tvrdi, ze s ni nic nema, ze miluje jen me a mimi.Jenze ja mu neverim, neverila jsem mu asi nikdy. Rano vstane, ma na tel sms, pres den mu jich nekolik chodi a vecer ani nemluvim. Sice jak prijde z prace tak vypina mobil,ale kdyz se zastavi pres den doma, tak nevypne zvuk a je to. Pracovni veci porad nemuze resit, on ma na vsechno lidi, tak ja nevim. Ted si dokonce poridil obal na mobil abych nevidela kdyz se mu to sviti. Ja nevim, co mam delat. Jsem z toho gauce rozlamana, nevyspana, navic mam pocit, ze maly uz to ze me citi. Vubec se nebavime,jen kvuli malemu. Je mi z neho zle. Rikal mi, ze se klidne odstehuje, tak jsem mu rekla, ze se odstehuju ja. Porad ale varim, mam pocit, ze kdyz u nej bydlim tak at ma nachystano a nechci prudit, ze bych nenachystala, prece jen on nakupuje jidlo. Jaky mate nazor??? Mam odejit???

holky dekuju, vcera jsme se domluvili, ze zkusime nejakou poradnu a pak se uvidi kdyz by to neslo tak bude konec,ale ze to jeste zkusime.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z toho co jsem si přečetla,tak nelze usoudit že někoho má.Kdyby můj přítel bral sms že mi chodí deně a večer atd že mám jiného chlapa,tak jich mám asi deset.Uvědom si že důkaz nemáš.A pokud mu nevěříš a nevěřila si mu nikdy,nechápu jak spolu můžete být a navíc mít spolu dítě.To se mi zdá trochu padlé na hlavu.Důvěra je jedna z nejduležitěších ve vztahu.Pokud mu křivdíš,dřív nebo později si tu milenku prostě najde že?Jestli nejsi opravdu trošku přetažená a nevidíš vše moc dramaticky.Já mám chlapa pořád na cestách a věřím mu a on mně.Jinak bychom se asi rozešli už dávno.Zkus někam taky vypadnout,s kámoškama ,Atak..odreaguj se.Pak si třeba sedněte a promluvte.Vše je o tom mluvit a mluvit.Když budete jeden nebo druhý trucovat k ničemu to nepovede.;-)Hodně štěstí.

  • Ahoj, no... já bych tedy s chlapem, kterému nevěřím, dítě nechtěla - teď aby to bylo dobře pochopeno, pokud jsi otěhotněla nechtěně - tak to se nedalo nic dělat, na přerušení bych taky nešla. Ale pokud jste miminko plánovali, tak jsi přece musela vědět, jaký je.
    Víš, ono to někdy není v chlapovi ale v ženské. Pokud ví, že pokaždé takhle jančíš a řešíš to, že se mu rozsvítí mobil, ani se mu nedivím, že si koupil obal. Nevím, kolik ti je, ale já jsem se tak nějak chovala ve svých 16 letech, ale dospěla jsem a vím, co je prioritní a co je blbost řešit. Přítelovi také občas pípne večer smska, nebo ji má ráno na mobilu a pokud mi sám neřekne, kdo mu psal, neřeším to. My jsme spolu 14 let, prošli jsme si vším možným, ale vzájemně si důvěřujeme a neřešíme blbosti, nemáme na to čas a asi ani chuť. Já s přítelovou bývalou slečnou ( teď už tedy vdanou paní) vycházím dobře, navštěvujeme se a ani trochu by mi nevadilo, kdyby s ní šel na kávu- nebo s jinou kamarádkou - když mi to popravdě řekl, tak proč vyšilovat? Chodí 2x týdně na pivko a nepídím se po tom, jestli se tam s někým nebaví...
    On také neřeší, co dělám na ntb, s kým si píšu, kdo mi psal sms. To by se v mém případě zbláznil, ptže mně příjde denně sms hafo.
    No a k tomu vašemu soužití a ještě s miminkem. Měla by jsi si s přítelem v klidu sednout a promluvit si s ním. Nevím, neznám ho, je možné, že jsi hysterka ty, ale také je možné, že ti opravdu lže a v tomto případě to nemá smysl.
    Snařila bych se to vyřešit už jen kvůli dítěti. Ale pokud je chyba na jeho straně a víš, že se nezmění, tak to asi zbytečně neprotahuj, ptže to odnáší jen to malé.
    Ono se v těchto případech dost špatně radí, když nevíme, jak to u vás ve skutečnosti chodí... :-(

  • Jestli to chápu špatně tak se předem omlouvám. Ale ty od něj chceš odejít protože se mu ozvala kamarádka nebo teda bývalá? A protože mu chodí esemesky? Promin, ale já to opravdu nechápu, ráda bych ti poradila, ale nevím jak. Jestli to je tak, jako to chápu, tak si nejsem moc jistá, že ho máš vůbec ráda a připadáš mi přehnaně žárlivá a paranoidní, promin.

  • Martasek896.2.2012 12:05

    Musíte si promluvit, najít řešení a podobně. Pokud odmítá mluvit, zapírá, lže, ... Nemá to moc cenu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist