onanie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #318084 23.5.2019 11:04

Ahojky.No,jak bych zacala...?Sama nevim.Mame ted s manzelem mensi krizi,nebo mozna je to ve me.Posledni 3mesice mi neskutecne leze na nervy...Porad z nej lezl jen ,ze ma chut na sex a resili jsme takove ty dulezite veci kolem deti,ale tak nejak se s nim bavim jen to dulezite a vic me nezajima.
Az vcera,sla jsem spat s detma kolem 21 hodiny,jsme nemocni a on vzdy kouka na pc nebo telku,telefon..Jenze ja nemohla usnout,pak jsem z niceho nic zadrimla a v kuchyni zacala rvat telka a tak jsem tam nasrane vlitla a nikde nikdo...Videla jsem ,ze se skvirkou sviti v koupelne(myslela jsem ,ze se koupe),tak klepnu a vejdu...On uplne v tranzu,malem ho to kleplo jak necekal,ze mu tam nekdo vleze.Proste si to delal v koupelne.Nikdy by me to nenapadlo,ze zrovna on.Jako vzdy jsem si rikala,ze je to borec,ze to proste vydrzi bez,ale vcera?Byl to sok.A nejak nevim jak se k nemu chovat.Porad na to musim myslet,On si mysli,ze jsem nic nevidela.Ale proste je to ve me.Rychle si totiz natahl trencle a delal ,ze nic.Uz me to s nim nebavi,On m nebavi...!!!Omlouvam se,ja se proste musela nekde vykecat,

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy23.5.2019 11:09

    Co je na masturbaci špatného? Pokud nemáte sex často, tak hold potřebuje upustit páru. Za tím bych nic nehledala. Z tvého dotazu spíš cítím úplně jiný problém, ta aférka v koupelně bude jen spouštěč. Máte čas i na sebe? Nejste jen rodiče, ale stále partneři a je důležité na tom pracovat. Zajímáte se o sebe? Travíte spolu čas jen tak o samotě, aspoň chvíli? Spíte spolu? Komunikujete? Nebo raději oba čučíte do telefonu?

  • Já teda nevím, ale dotazů moc nerozumím. Co je na tom, že onanoval? Tys to nikdy nedělala? Na tom přece není nic špatného. Upřímně, já to dělám taky, manžel taky a to se milujeme a v sexu nám to klape. Jen prostě někdy je chuť, i kdyz není doma :-D myslim, ze cely problem bude uplne jinde. A pokud mate malo sexu, tak cemu se divíš?

  • :-D:-D:-D:-D Chudak chlap. ty s nim spat nechces a misto toho, abys byla rada, ze nema bokovku a uvolni pretlak sam, si jeste stezujes...

  • Celkem tě chápu... Taky jsme to tak měli a prostě jsem to brala jako nevěru, a trápilo mě to, byl mi odporné... ale nadruhou stranu jak píšou holky buďme rádi že nebyli nevěrní. A koneckonců je to prostě potřeba jako každá jiná...

  • hlava mi nebere, že je někdo schopný druhého partnera odsuzovat kvůli masturbaci. Je to naprosto přirozená věc a je fajn, že to řeší takto a ne u jiné ženy, se kterou by to pro něj byl příjemnější zážitek. Pokud se mu nedostává sexu od partnerky, tak jak to má chudák řešit?? Škoda, že spousta žen řeší problémy ve vztahu odpíráním sexu partnerovi. Sedněte si a promluvte si o tom, co vám ve vztahu nefunguje, jste dospělí, tak se tak chovejte.

  • Zdravím no tak jako já většinou našla ubrousek od spermatu...on když přijel domů kolem půlnoci tak jasně ráno měl chuť a já byla v práci...jako zuřila jsem,ale je ve znamení štíra tak co jsem četla štíři to prostě chtějí častěji...lepší než aby chodil za jinou...a to věřte jako řidič autobusu ještě k tomu mladý (já jsem starší a děti už mít nemůžu...on teda děti nechce) vozí hafo ženských tak mám teda strach,ale věřím mu...je to můj poklad jsme spolu skoro 4roky...ale že si to sem tam udělá musím hodit za hlavu...když se naseru tak si to taky sama udělám,když on je v práci ;-) ...jinak jak staré děti máte?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 443 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist