ohrožení ohnostroj.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56298 8.9.2013 14:36

Ahojky holky .. mám takový trapný dotaz .. Včera jsem byla na slavnostech města a byl tam docela hlasitý ohňostroj .... pak mi došlo , že nadměrný hluk nebo šoky by mohly uškodit miminku ... jse m 23.tt , do teď se hodně nemžilo a kopalo ráno přes den a hlavně v noci ... dnes pohyby nějak nepociťuji ... myslíte, že je to v pořádku ?? nebo bych měla jít k doktorovi raději zkontrolovat ? :) :( NEchci zbytečně plašit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek898.9.2013 14:58

    Myslím, že se nic extra nestalo, miminko není stroj, aby se hýbalo pořád stejně :) Dej mu chvíli čas, jen si třeba chtělo více odpočinout :)

  • já myslím že ohňostroj mu nevadí.myslím že daleko víc záleží na tom jak ten hluk snáší matka. jestli je z toho ve stresu (a znám ženský který si ohňostroj neužijí a lekají se každýho bouchnutí ap. ) tak by to na miminko asi dobrej vliv nemělo ale taková by zase asi nešla na ohňostroj dobrovolně a ještě těhotná;-)

  • neboj, je to v pohodě.
    já byla v nějakém 25tt na soutěži v tancích a tam byla hlasitá hudba a taky to bylo v pohodě.

  • Verunka0008.9.2013 16:56

    Já byla týden před porodem na plese a nic se nestalo :-) a hrála tam Verona a docela dst to dunělo:-)

  • Ahojky, můžu se zeptat odkud jsi? Já jenom že jsme tu ve městě měli včera taky ohňostroj v rámci akce města...:D

  • Určitě to miminku neuškodilo, buď v klidu, Já měla své první těhu provázené hrozným stresem, rozešli jsme se s otcem miminka, rodiče se mi rozváděli a já jim dělala hromosvod, bylo to šílené, často jsem brečela a každý mi říkal, že budu mít uřvaný a nervózní dítě, ale mám tu nejhodnější holčičku jako jsem mohla mít a je zdravá jako řípa. Pokud se ti ohňostroj líbil, tak se to líbilo i miminku, tak neboj ;-) to že se nehýbe je určitě tím, že si chce víc pospat :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist