odsávačka na vysavač

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23470 10.6.2011 8:19

holky, ještě mě zajímá, jaké máte zkušenosti? malý má tzv. zadní rýmu, v noci mi hrozně chrochtá a chrčí a kolikrát po kojení, když si ublinkne, tak tam má i hleny od té rýmy. vykapávám ho libenarem, ale vůbec se to nelepší, tak bych ráda zkusila tu odsávačku, prej to vytáhne hleny i z paty, tak třeba by to pomohlo. klasicky nosík nemá ucpaný, máte až někde vzadu v dutinách.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Doporučuji. My bychom se bez odsávačky na vysavač bývaly neobešly. Obecně se doporučuje takto neodsávat příliš často, aby se nepoškodila nosní sliznice a taky se připrav na to že děti to nemají rádi a dost u toho řvou. Ale pak ta úleva! Určitě po odsáti vykapej, aby se sliznice sklidnila a splaskla.

  • Jak píše somalce. Tato odsávačka je naprosto skvělá. Vysaje i obrovské hleny, které jsou dost "vzadu". Za sebe doporučuji.

  • hej tak mala mi dela to same, hodne chrci, chrochta a je fakt, ze po kojeni to dela vic nez jinak. i kdyz s ublinknutim hleny nejdou, ale je fakt, ze ona ublinkava jenom malokdy. jak stary je tvuj bobek? mi doktor rekl, ze je to normalni, ze miminka chrochtaji a vydavaji ruzne zvuky. ale mi se to zdalo divne, takze je to nejaka zadni ryma? ono prave se mi zda porad, ze je zahlenena nekde vevnitr, nosik ma taky uplne volny. mala ma pres tri mesice a chrochta mi od narozeni. takze bych to mela taky resit? mam zkusit prvne ten libenar, jak pise vandulinka, ze ho pouziva? to je nejaky roztok? diiiky

  • Ahojky, nesouhlasím, že Libenar je na nic...propláchne nosánek, naředí hleny a pak je i odsátí snazší. Mořská voda používaná pravidelně navíc posiluje imunitu sliznice v nosánku a děti nejsou tak často nemocné. Odsátí pomocí odsávačky na vysavač by mělo být maximálně 2krát za den, častěji raději ne. Z mořských vod je hodně oblíbený Mar s panthenolem nebo Sterimar/Physiomer baby (tyto dva mají šikmo zahnutý aplikátor), všechno to jsou spreje. V tvém případě Vandulinko, bych určitě prostříkávala mořskou vodou jako součást hygieny nosu...

  • Jako prevence a posílení nosní sliznice je ještě výborný tento olejíček http://eshop.originalatok.cz/ProductCard.aspx

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist