očkování proti klíšťové encef.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #10765 25.2.2011 9:31

Ahoj, prosím o váš názor na očkování skoro 3 letého prďolky.
Žijeme na vesnici, kolem les, a louky, ale nejsme v rizikové oblasti. Projíždím vše možné - chvíli jsem pro, pak zas proti. Manžel to prý nechá na mě :-( Naše Dr. by očkovala všechno s tou se radit nemůžu... Tak předem dík za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych nechala malého očkovat. Svého syna nechám také očkovat, ale zatím je malý, má jen 16 měsíců :o)

  • Ahojky,
    my jsem naši malou očkovat nechali minulý rok, to jí byly 4 roky. Jezdíme k dědovi, kde se válí po louce a tak, chodíme do lesa a většinou si nějaké to klíště donesem. A určitě to není tak finančně náročné, my za to dali i s aplikací kolem 1 800,-. A ještě jestli můžu poradit, tak nechat synka před nástupem do školky očkovat proti žloutence.

  • My malého nechali naočkovat loni v dubnu. Teď bude mít v březnu 3 roky a půjde v dubnu už na poslední dávku. sice se doporučujue očkovat v zimě, ale když je to i v jiné měsíce tak to neva. doporučuju. Klíšťat už měl taky dost. a to nemáme zahradu - pochytal to někde, kde je tráva, když jsme venku

  • Ahoj, moje dcerka měla letos v lendu tři roky a v březnu jdeme zrovna na druhou vakcínu....malá se dost válí v trávě a loni jsme jí vyndávala klíště přímo na hlavičce, takže letos sjem jí nechala naočkovat :o)

  • já chtěla taky syna naočkovat ale alergoložka řekla že ne, má astma a prý ma dost léků i tak, prý máme počkat...tak nevím, ještě se zeptám u dětské mudr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist