očkování a návštěva dalšího lékaře

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33816 28.10.2012 19:44

Ahoj, zítra mám jít s dcerou na první očkování (hexavakcína). Ale v ten den máme ještě jednoho lékaře - kontrola kyčlí. Na kyčle to máme 45min cesty a nevím, jestli je dobré ji tahat po očkování zase k dalšímu doktorovi, kdyby třeba byla nevrlá nebo měla teplotu.. Neměla bych očkování odložit o den? Aby byla pak v klidu doma? Nebo to vzít najednou? Nevím..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • v tomhle počasí bych se to snažila zvládnout vše za jeden den.

  • Martasek8928.10.2012 19:45

    Zavolala bych ráno dr a zeptala se, zda to může něčemu vadit a dle toho se zařídila :)

  • Ahoj, já sama za sebe bych to v jeden den nedávala, my jdeme na druhou dávku hexa zítra, pamatuji si, jak jsme byli poprvé, malý po té injekci strašně plakal, spěchala jsem s ním domu. Navíc jak tak plakal tak jsem byla vyřízená i já, nedovedu si představit, že bych s ním šla ještě k jednomu lekaři, ale zaleží na tobě:)

  • Nám malá po očkování vždy hned usne. Záleží, jak co miminko snáší, každé je jiné. Já bych šla asi radši na dvakrát a po tom očkování nechala mimčo radši v klidu, aby se prospinkalo.

  • Ahoj, syn nám po očkování nejdřív křičí, ale v autě okamžitě usíná, proto pokud to máte 45 minut (autem?), tak bych to vzala přijednom. Kyčle jsou u nás během 5ti minut hotové, miminka tam mají přednost, ale nevím jak u vás, jestli se tam nečeká..Reakci jsme měli až na poslední dávku hexky (ty předchozí byl jen spavější), navíc se nám reakce dostavila až skoro večer, ale to je taky miminko od miminka jiné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist