očistky a houpací křesílko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34561 31.7.2012 14:12

Ahojky, jsem 3týdny po porodu a pořád docela silně krvácím...už mi to ustávalo, ale měla jsem náročný víkend, moc jsem neodpočívala,tak mi opět začala téct krev. je to normální nebo si radši zajít k dr. a jak dlouho trvali očistky vám maminky? a od kdy můžu dávat mimi do toho křesílka???malý je docela nevrlý,tak třeba by ho to tam bavilo, ale nevím od kdy ho dávat abych mu tím nějak nepoškodila zádička.děkuji a přeji hezký den:))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Malé mimčo má určitě jen ležet. Nemá svalstvo uzpůsobeno na něco jiného. Očistky jsem měla 4 týdny, můžou být třeba celé šestinedělí.

  • Já slabě krvácela cca týden/10dnů, pak se mi krvácení změnilo v nahnědlý výtok, to trvalo další cca 3 týdny, pak to začlo světlat, po šestinedělí to ustalo, zůstal jen žlutý výtok, semtam se ještě objevilo slabé krvácení a cca po 11 týdnech začal světlat i ten žlutý výtok...takže podle mého názoru děloha pracuje ještě dlouho po porodu ;-) Pokud po šestinedělí ještě budeš vyloženě krvácet, tak je na místě to řešit, ale zatím se tím nemusíš znepokojovat...každá to máme jinak :-)

    Co se týče lehátka, my do něj malou dali v cca 2 měsících...je to taková ta prověšená látka, tak je to podle mě lepší než lehátko typu autosedačky, ale i tak jsme ji tam dávali jen opravdu na chvilku...Teď budu kupovat hrací deku (malé teď byly 3 měsíce), aby si malá vyhrála stejně, ale byla co nejvíc v rovině :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist