obývací stěna

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65779 9.7.2012 17:54

ahoj holky,koupili by jste si někdy obývací stěnu přes internet?díky za reakce a můžete dát nějaký dobrý tip

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak já přes internet obývací stěnu nekupovala, ale jiný nábytek přes net kupuju a zatím jsem byla vždy spokojená. Ale teda kupuju věci jen z obchodů, nikoli bazarové nebo na inzerát od lidí.

  • ahoj, já kupovala jen gauč na www.sednisi.cz a byla jsem spokojená, ale nech si poslat třeba vzorník, nám přišel jiný odstín, ale byla to naše chyba, na netu to vypadalo trochu jinak. Kdybychom tolik nespěchali, tak bychom si nechali poslat vzorník barev a látek. Ale nakonec se nám to tu hodí více, takže vůbec nevadí :-) Ale u toho nábytku to nebude takové horké, u gauče je přece jen více odstínů. Jinak jsem byla spokojená, gauč je pořád jako nový, máme ho 3 roky. Příště si tam možná taky vezmu, ale to je za hooodně dlouho.

  • Já jsem si právě přes internet objednala ložnici. A obývací stěnu máme taky vyhlídlou, když nám to nevyjde, abychom se na ni jeli podivat (je to trošku z ruky a máme malé mimčo), tak si ji taky objednám z netu. Snad bude všechno v pohodě.

  • Já mám z internetu vybavený celý byt.. (kuchyn, obývací stěnu, sedačku, stůl, konferenční stolek) i ted pro mimi mám dost všechno z internetu (postýlku, přebalovák, oblečky). Mám dobré zkušenosti, ještě se mi nestalo, že bych něco vracela nebo reklamovala.
    Záleží na jakou společnost natrefíš, hlavně doma dobře proměřit

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist