oboustranná nevěra

Otázku položila: zirafka11 20.7.2012 13:25

S přítelem jsme spolu už 6 měsíců, ale poslední měsíc je pracovně v cizině, takže se nevídáme. On je moje první velká láska a jsem s ním šťastná. Jenomže...byla jsem s kamarády na menší dovolené a jeden večer se to trochu zvrtlo...vyhonila jsem jednoho z mých přátel a on mne osahával. Cítila jsem se potom strašně a byla jsem přesvědčená, že se svému klukovi nebudu moct podívat do očí, když mu to budu tajit. Takže jsem šla s pravdou ven...vzal to překvapivě v pohodě, ale v zápětí mi řekl, že on mi byl také nevěrný. Prý to byla jenom jednorázovka a stále má rád mě. Řekl mi to jen proto, že já jsem se mu také svěřila, jinak to prý chtěl tajit. Samozřejmě že mě to ranilo. V první chvíli jsem byla pevně rozhodnutá pro rozchod, ale chci mu to říct do očí, až se příští týden uvidíme. Jenomže jak čas postupuje, čím dál víc si uvědomuju, že jsme si vlastně kvit, že ho nechci ztratit...ale také nechci, aby se tohle někdy opakovalo. Prostě jsem začala pochybovat o rozchodu. Prosím o radu, co byste udělali vy na mém místě. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozešla by jsi se s ním, kdyby nezahnul a podvedla ho jenom Ty? Pokud ano, tak směle do toho, rozejdi se s ním. Pokud se s ním chceš rozcházet jenom proto, že Tě podvedl, tak jsi pokrytec, protože Ty jsi podváděla také. Osobně myslím, že tato situace vám oběma otevřela oči a už víte jak se věci mají (že jste oba nevěry schopni). Takže si to musíte vyříkat, co bude dál. Zda si budete příležitostné nevěry tolerovat a nebo zda zkusíte být oba věrní.
    P.S.: Nenapadlo Tě, že si tu nevěru mohl vymyslet? Většina chlapů neví, jak se s takovou skutečností vypořádat a tohle je možnost jak si zachovat "důstojnost".

  • ukončila bych to a dalšího partnera si hledala až nebudu schopna dělat takové kraviny. On totéž

  • Martasek8920.7.2012 13:27

    Jakmile jste oba schopní to udělat, tak nevím, ale dle mě se to může stát kdykoliv a nedokázala bych už věřit, takže já bych s tím nemohla dál žít.

  • Popravdě? Skončila bych to. Tvůj způsob nevěry byl přecejen trochu mírnější, i když tím tě nechci omlouvat, ani říkat, že je to správné.... myslím, že kvit si nejste. Už protože tebe tížilo svědomí a on to chtěl tajit. Nechci to rozvádět, ale 6 měsíců není zase tak dlouhá doba a že jste se neviděli měsíc? Já žila s přítelem 5 let na dálku (od začátku vztahu) viděli jsme se i třeba jen jednou za měsíc a nevěrní jsme si nikdy nebyli, za to dám ruku do ohně ;) Na tvém místě už bych mu nemohla věřit, také jsi udělala blbost a možná by sis zasloužila i ty kopačky od něj, ale to už je jeho povaha, bere to tak, že je to 1:1 (očividně), na tvém místě bych šla jednoznačně od něj.

  • Nikdy jsem nevěry nechápala, když někoho miluju, tak ho nebudu podvádět, a když ho nemiluju, tak s ním nebudu. Kdyby mi byl přítel nevěrný, tak bych ho napřed roztrhala a pak poslala do ******, nemohla bych mu víc věřit. My máme ve vztahu dvě hlavní hodnoty, přítel má důvěru a já upřímnost. Po tomhle by moji důvěru nadosmrti ztratil. Ještě že máme na nevěru stejný názor. :O=

  • On ti to chtěl tajit, chtěl ti lhát, že se vyspal s jinou.
    Ty jsi měla výčitky a přiznala ses, ale rozhodně ses tím klukem nevyspala.
    Už představa, že by mi to tajil dokud by to nějak neprasklo apod..skončila bych to

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist