nutrilon nebo sunar ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #85699 21.1.2013 17:26

ahojky maminky, chtěla jsem se Vás zeptat, co dáváte dětem,dítěti za UM za značku?já jsem od narození teda od 2.měsíců dávala nutrlon za cca 400,- protože mě to naučili sestřičky v porodnici nic jiného jsem neznala,ale zdá se mi to hodně drahé přešla jsem dneska na sunar za 200 cca první dávku budu dávat dnes večer, nevím jestli mi to příjme,co vy na to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8921.1.2013 18:06

    každá značka má něco. Já vyzkoušela různé a jsem pro Sunar. Nutrilon jsem taky zavrhla, že je drahý. Schválně jsems e ptala dr a jsem ráda, že nepropagovala danou značku, ale řekla, že jde o to, co prostě sedne :) A pak je to tedy na Tobě, co zvolíš ;)

  • Já dávám Nutrilon, ale je jen na tobě jakou značku zvolíš, Sunar je o dost sladší, takže s přijetím snad nebude problém, možná může mít chviličku zažívací potíže (průjem nebo zácpu) ale to by se mělo hned upravit.. Nutrilon dávám hlavně kvůli látkám podporujícím imunitu.

  • Taky jsme začínali na Nutrilonu po cca 4-.měsících přešli na Sunar.Nutrilon pěkně šel do peněz a teď máme Sunar a jsme spokojení

  • nám Dr kvůli alergii doporučila Nutrilon HA (měli sme ho jen na dokrm, ne jako hlavní jídlo). malej ho nechtěl, zvracel po něm...tak sme přešli na BEba HA a ta byla v pohodě :-) prý se Beba třeba s MM lépe snese, protože není tak sladká a mimčo se na MM neodnaučí, ale rádo se k němu vrátí.
    musíte tak nějak zkusit, co malému bude dělat dobře. ještě sem slyšela doporučení na UM z DM drogerie, a to ychází cenově velmi dobře a prý i kvalitní. takže bych na Tvém místě zkusila i to ;-)

  • Já dávám nutrilon, malému je 15 měsíců, ale odebírám ho za příznivější cenu. Často se teď objevuje v akci, tak zkus mrknout do letáků ( lékárny a nejlevnější spar ) a třeba na něj někde narazíš za levněji. Teď už budu přecházet na Hami tak snad mu bude chutnat. Nutrilon se doporučuje do jednoho roku kvůli imunitě. Jinak záleží na tobě jaké mlíčko budeš dávat. Já bych určitě nespěchala s tím přechodem na jinou značku. Ať ti miminko prospívá

  • Já dávam Bebilon, je to český Nutrilon a je o 100 levnější. Bebilon je pro Polský trch, ale nemusíš se bát. Je to stejný výrobce, jako náš Nutrilon, ale jmenuje se to Bebilon a je to pro polský trch a vyrábí se to v čechách. Zjišťovala sem si to a kdyby se to dělalo v polsku, tak bych to malýmu rozhodně nedávala

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist