noční pláč dítěte

Otázku položila: terryk 20.2.2016 9:51

Ahoj, maminky, potřebuju se poradit. Náš malej (rok a tři čtvrtě) se včera v noci s pláčem probudil a nebyl k utišení, ani když jsem ho chovala. Usedavě plakal a uklidnil se až u prsa. Myslela jsem, jestli třeba na něj neleze nemoc, nebo ho něco nebolí, ale zbytek noci byl ok a teď taky. Nesetkaly jste se s něčím takovým? Co by to mohlo být? Celkem mě to vyděsilo, pač když v noci občas pláče, je to spíš vztekle a trvá to krátce, než zase vytuhne.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to se mi stalo předevčírem syn 10m v noci se probudil a strašně plakal asi hodinu v kuse, nebyl k utišený ani to prso nechtěl, zabavovala jsem ho tak že jsem se schovavala za postel a dělala na něj baf, to je trochu usmival ale jen par minut a pak zase spustil, chtěla jsem jet i na pohotovost ale když jsem ho prohlížela nenašla jsem žádnou příčinu, tak jsem si řekla že ještě počkám, malý po tý hodině usnul teda u mě a druhý den ráno byl jak kdyby se nic nestalo, jel si to svoje.... nejspíš nějaký noční děsy :-(

  • dancewomen20.2.2016 11:01

    A co noční děsy?

  • trinetka20.2.2016 12:11

    taky bych hádala noční děsy..

  • marketaj20.2.2016 13:24

    Uvidis, parkrat se lukis vzbudil s revem, pral se se mnou a uklidnil se az kdyz jsem s nim odesla do obyvaku, kde jsem castecne rozsvitila. A tak hodinu trvali nez znovu usnul a mohla jsem ho odnest do loznice.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist