nocni buzeni na curani

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46002 26.7.2011 23:15

ahojky holky jsme cca par tydnu bez plenek,pres den,na noc sem mu plenku nedala take ptz cekal cely den na vecerni kakani do plenky,takze ji nema ani na noc,jenze skoro kazdou noc,spise ob den se v noci pocura,mam pod prosteradlem igelit,jenze on kolikrat spi na perine takze musim prat vsechno,ob den,syn ma 2,5 roku.slysela sem pro o proti budit v noci,ale 2krat sem to uz zkusila,nez jdu spat cca kolem 23hod a neni mozne ho vzbudit a kdyz uz ho vzbudim,tak pak rve a rve,ptz sem ho vzbudila,a ani se nevycura,a do rana se pocura do postele,nebo kdyz se nevycura do postele tak hned jak vstane jde na nocnik ktery ma u postele,to ho pak chvalime jaky je sikula.uz mu tu plenku nechci davat,ptz by to byl zase krok zpet k plenkam.kazde dite je asi jine,me moje mamka take budila,a udajne v pohode,rozespala sice,ale sedla sem na nocnik a vycurala se a sla spat zase v klidu.jake mate metody vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky.,. muj syn ma 3,5 roku a v noci ho taky radsi budím :-D ale az tak ve 3 nebo ve 4 hod..mám nočník u postele už si zvykl zašeptám mu že jdeme čurat vezmu ho posadim ho tam..vyčura se... jak už e natahne ruce postavm ho navleču kalhoty a dam zpet do postele... ale kdybych ho chtela vzbudit jeste pred pulnocí tak mi taky řve ..musím a k ránu vetsinou se sama vzbudím a když se mi nechce vstavat tak doufam že se nepočůrá :-D a taky mu nesmím dávat vecer pít ..kdyz ma zizen tak jen cucnout a tečka!

  • Naše dcera má 3 roky a taky v noci budíme na čůrání. Chodí spát mezi 8-9 h večer a budím ji nejdřív o půlnoci. Chodíme na záchod, vodím ji za ruku, nenosím. Už ví, že jde čůrat, na záchodě se i zeptám, jestli je hotová, aby si to uvědomovala. V pohodě pak zase zalehne a usne. Spí pak až do rána, zhruba do půl sedmý. Někdy se jí to ale taky povede, že se počůrá. První dceru jsme taky v noci budili a zvládla to bez problémů.
    Teď řeším problém - jedeme pod stan, budeme spát ve spacáku a nerada bych, aby se do péřáku počůrala. Do plen se mi zpátky nechce, v noci venku zima...no uvidím, třeba na něco přijdu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist