nezažila jsem s přítelem orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74691 15.10.2012 19:54

Ahoj holky, mám takový problém. Vím, že se s tím setkává hodne žen, ale docela me to trápí.. Je mi 16, přítelovi 20 a ještě jsem s ním nezažila orgasmus, jsme spolu už pul roku a stále nic, sex s ním je krásný a vlastne.. Ani k tomu orgasmus nepotřebuju :) .. Ale přece jenom, s ním by to bylo zase neco jiného, co bych chtěla zažít :) .. Vím, že je tohle hodne spojeno také s psychikou.. Že třeba nejsem dostatečne uvolnená nebo tak.. Docela totiž i při sexu řesím svojí postavu, přítel to asi nepozoruje, ale já to vnitřne pocituju, že třeba když meníme polohy, tak se stydím za dvuj zadek, prsa.. A taky.. Když si přítel při sexu chce hrát s klitorisem, nedelá mi to dobře :/ a nevím, čím to je. Nebolí to, ale je to takový drsný dotek, nevím, jak jinak to nazvat.. Proste to není přijemné.. Přitom sama orgasmu dosáhnu.. né sice zavádení prsty.. ale dosáhnu :) poradte prosím :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Věř tomu, že už si tě za tu dobu prohlédl a neutekl, tedy se mu líbíš celá ;-) jestli ti ten dotyk připadá drsný, tak to trošku namažte olejíčkem, může to být pěkná předehra ;) jestli se stydíš, tak si zhasněte světla a zapalte svíčky, v jejich světle jsme krásné úplně všechny :-D orgasmus přijde časem, nežeň se za ním. Hodně štěstí.

  • Buď v klidu :) Já jsem s manželem 4 roky a orgasmus jsem neměla nikdy - ani dřív s jinými muži. Prostě si to nejlíp udělám sama :-D Myslím si, že to jednou přijde, ale nějak to neřeším ;-)

  • My jsme spolu 7. měsíců a také jsem ještě neměla orgasmus. A bohužel si ho nepřivodím ani sama. Tak bud ráda. A třeba přítelovi napověz jak to má dělat :)

  • ahoj,taky mi neni prijemny drazdeni klitorisu,tak jsem to manzelovi rekla.dulezita je priprava-jak te partner nazhavi pred sexem.jinak zkus to,ze budes ty nahore a zkus zjistit jak je ti to prijemny-rychle,pomalu atd.



  • To neni pritelem, je to tou osobni "stimou". Kdyz uvdis sama sebe krasnou, provokujici a sexy, uvidi Te tak i Tvuj pritel a ty dosahnes vyvrcholeni jen kdyz budes chtit, chtit znamena touzit po pozitku a asi bych prestala provadet sama, bude te to lakat vic na pritele;). takhle s enejak uspokojis sama a bude ti to stacit....tady je to vylozene o tom chteni.

  • Lucie.S16.10.2012 2:35

    No - dráždění klitorisu taky nemusím. :-) Ať se manžel snaží jak chce..nechci. Nedělá mi to dobře. Samotné mi to nevadí, ale jeho prstíky holt na to nejsou stvořené. :-D Ale řekla jsem mu to.. No a jinak...já nevím..já se taky sama dokážu uspokojit, ale manžel mně k orgasmu snad ještě nikdy nedomiloval.. :-p A ne jenom on, žádný chlap. Nevím čím to je...ale nejsem na tom zase až tak, že bych to řešila. Milování se mi líbí a je to krásná věc a těším se na to, ale nějak jsem nikdy neřešila, proč se s ním neudělám...udělám se sama, když chci.. :-D

  • Když se dokážeš udělat sama, máš napůl vyhráno. Protože až odhodíš zábrany, budeš se moct dovést k orgasmu sama drážděním klitorisu, jak jsi zvyklá, zatímco on bude vevnitř;-) nebo Ti jen laskat bradavky. Já se taky jinak s manžou neudělám, ale je mu jedno, jestli mám orgasmus jen když se dráždim. Pokud je u toho, bere to jako svůj úspěch :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist