nevim zda mu jeste verit

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56904 13.10.2013 7:48

Dobré ráno, mám trable a chci vědět Váš názor. Mám přítele 4 roky ten první rok sme se jen tak poznavali a byli sme spise kamaradi co se casteji schazeji, ten druhy rok zacal byt takova ta prvotni zamilovanost a konecne vztah jako sam takovy a ty dalsi roky se to jen rozvijelo. Jenze v té době kdy ja bych pro něho udělala cokoli on to az tak vazne nebral a psal si s jinýma holkama, chodil s byvalou na bruslak a do parku s moji spoluzackou.. to vsechno se se postupem casu dozvidala a rekla ze se mi to nelibi at s tim prestane pokud me nechce ztratit. Vím ze musim vypadat jak zarlivka ale proste vadili mi lzi typu: jdu vyvencit psa (misto toho sel do parku) jdu s klukama na bruslak(byl s bejvalkou) tu holku vubec neznam(verte ze ji znal moc dobre) :( Nakonec to vsechno prestal delat a zacal se konecne mi venovat byl to perfektni vztah ale pak prisla chvile kdy sem otevrela facebook nebo mobil jeho (proste mi to nedalo) a tam zpravy s holkama o sexu.. nikdy s nima nic nemel to vim na 100 % jen me to hrozne bolelo i tak sem to brala jako podvadeni. S tim taky prestal aby me neztratil a od te doby ty 2 roky se uplne zmenil on sam zarli, hlida si me a venuje mi vice casu nez kdy predtim. V mobilu ani na fb nic nema a nemaze to protoze segra jeho jak chodi do jeho pokoje tak rika ze jim uz vubec nepise a je ted pozorny a skvely.. Jenze zacal byt problem ve me :( Ja mu proste neduveruju a kdyz nekam jde tak se porad vyptavam, kdyz mu prijde sms tak se hnedka divam pres rameno, kdyz jede na skoleni tak trnu hruzou jestli je vubec tam a proste uz mu neumim verit a nevim co s tim delat :( Bojim se ze kdyz zacnu verit zase me zklame:( Vím ze to vypada jak nejaky pubertalni vztah ale neni. Omlouvam se ze je to tak dlouhe. Kdybyste mela nejakou podobnou zkusenost nebo radu jak to prekonat a nebo se na vztah vykaslat prosim sem s ni protoze ja sem uplne bezradna.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Takhle jsem to měla taky s mým bývalým přítelem. Postupně jsem se dozvídala jak mi lže(měli jsme společné známé), já si s ním promluvila, byl chvilku klid. Myslela jsem, že jsem ho opravdu získala jen pro sebe. Pak jsme šli na procházku, někdo mu volal, ani mi pořádně neřekl kdo volá, do telefonu někomu říká, že jde zrovna do obchodu pro pečivo. Nechápala jsem, proč neřekne, že jsme si vyšli na procházku spolu. Měli jsme vztah, tak proč mě někomu zapírá???? Obratně z toho vycouval, ale bylo mi to divné...
    Telefony přede mnou skoro vůbec nezvedal, jednou mu volala nějaká Ilona, byla jsem u mobilu zrovna já, volám na něho že má hovor, úplně znervózněl a zase to nezvedl, musela jsem ho donutit ať jí zavolá znovu, pokud přede mnou nemá žádné tajemství.
    Tak zavolal, byl úplně v křeči, zeptal se jen jak se má a rychle to ukončil.
    Tečka za tím vším byla, když mi řekl, že jede na soustředění, já byla úplně v klidu. Myslela jsem, že už se ponaučil, ale naši společní známí mi oznámili, že není na soustředění ale v Chorvatsku na dovolené s jednou slečnou, její sestrou a přítelem.
    Byla jsem úplně v šoku, přijel, dělal jako že nic, tak jsem to na něho vysypala. Od té doby by jsem mu nedokázala věřit a ukončila jsem to. Musím ještě podotknout, že jsme se po nějaké době dali zase dohromady, následovaly stejné situace...
    Zkoušeli jsme to celkem třikrát a třikrát jsme se rozešli. Ztratila jsem 5 let života s takovým člověkem, kterému jsem nevěřila, ale tak moc jsem ho milovala, že jsem nedokázala být bez něj.
    Teď po 8-mi letech jsem za to ráda, on má 2 děti, avšak svou manželku neustále podvádí a vůbec nemá výčitky svědomí (zkoušel to několikrát i na mě):O=
    Nedokážu si představit, kdybych byla v její kůži a ještě 2 děti:-o
    Možná to nebude tvůj případ, ale všímej si. Pokud se to bude neustále opakovat, pak si myslím, že už ho nezměníš...

  • Opravdu nejhorší co můžeš udělat vlézt mu na fb nebo do zpráv také jsem toto zažívala :) pak jsem přestala toto dělat a bylo vše v pohodě :)

  • To máš z toho, že mu lezeš do soukromí...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist