nevím jak zaregistrovat nenarozené dítě k pediatrovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #92616 1.2.2013 17:52

ahoj asi je to trapná otázka,ale termín se mi blíží a já jsem chtěla mimi přihlásit k nějakému lékaři.Nevím co tam mám říct,vzít s sebou nebo co tam budu potřebovat.moc děkuji za odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem tam byla někdy v osmém měsíc jen se zeptat, jestli nás pak vezmou, nic jsem s sebou neměla. Sestřička mi dala vizitku s telefonním číslem a řekla, že mám zavolat, až nás pustí domů z porodnice. Po propuštění z porodnice jsem zavolala a ona nás objednala asi za 2 dny a tam jsem jim donesla všechny zprávy, které jsem pro dceru dostala v porodnici.

  • venysek1.2.2013 18:35

    Já jsem jen volala zdejší dětské doktorce, jestli mi malého vezme a říkala, že ano a že stačí, když zavolám, až pojedem z porodnice a domluvíme se na první návštěvě :-)

  • petulinkaa131.2.2013 18:39

    Tak ja si sama doktorku nezajistovala,delala to za me mamina,protoze to bylo pres jednu jinou doktorku co k ni mamina chodila na seminare,takze tam volala mamina a rikala,ze nas vezme a az nas pusti z porodnice tak ji mam zavolat ja a ze prijde k nam domu na prvni prohlidku,abych nekam nemusela se courat :-) tak jsem rada :-)

  • Petranka1.2.2013 21:02

    u nás taky jsme zavolali námi vybrané dr. asi v 8 měs. těhu a jestli nás vezme, setřička řekla že jo a že máme zavolat jakmile nás pustí z nemocnice a domluvíme si první návštěvu - u nás byla první návštěva u nás doma abychom nemuseli chodit po venku malá se narodila v listopadu a byly plískanice. jo a žadné papíry nepotřebovala, až u té první návštěvy ale to si dr. řekne většinou chtějí propouštěcí zprávu z porodky pro mimi a pojišťovnu kde jste registrování.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist