nevim co si mam o tom myslet...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30591 4.6.2011 12:37

holky,ahoj,doufam,ze tady najdu nekoho kdo me pochopi,jsem pristehovana do mesta,kde nikoho velice neznam a nemam si s kym promluvit o zenskych vecech...jde o to, ze se s pritelem snazime o mimi,strasne si mimi preje,aspon podle jeho reci,snad vic nez ja no a jde o to,ze vcera jsem mela ovu,delala sem si testik,ptz jsem na sobe poznala ze ji mam,i kdyz jsem ji dostala pozdeji nez jsem mela,no a on byl od shruba 12 dopoledne do 1 do noci v praci,pracuje jako cisnik,a ja mu teda rikala,volala,ze mam ovu a ze bychom to mohli zkusit zase,a on ze je strasne unaveny z prace,no proste to s nim ani nehlo,tak mi prijde,ze si to mimi asi tak moc nepreje,jak tvrdi,zkouseli jsme to mimo ovu,ale pres ovu je jaksi vetsi pravdepodobnost.no nevim co si o tom myslet,ja to chapu,ze byl unaveny,ale tak kdyz neco chci a moc si to preju tak proto udelam cokoliv,co myslite?doufam,ze vas vas najdu podporu,diky!!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Zuzko, oni pánové takto neuvažují, jim to trošku dýl trvá ;)) kdyby si možná čekala až dorazí domu a vlítla na něj žádostivě a chtíčem milování, tak určo se neubrání žádostivoti ženy ;))
    Příště mu to neříkej že máš ovulku, a jdi ne něj ;)) je spousty chlapů, kteří mimi chtěj a moc, ale jak se jim poví, pojď zlato, jdeme na to ;)) mají půl šestou ;))
    Držim palce ;))

  • To máš pravdu,ale zase chapej,že na povel to nejde a hlavne to na POVEL nevychází,nechte to byt,snazte se,to jo....ale musite chtit sexovat oba a mit na to chut kvuli sobe,ze se spolu proste chcete pomilovat,ale ne kvuli tomu,ze mas ovu,to sex stoji za prd...akorat na to myslis a to speje k tomu,kdy pak chlap na ten sex uz mit chut vubec nebude :-( muj manzel chce taky mimčo moc a moc,ale milujeme se,kdyz proste chceme,mame chut a ne kvuli tomu,ze ,,ted" je ta spravna chvile....nech to plavat,bud v klidu,mejte se rádi a to mimco prijde i bez presnyho poruceni na sex,uvidíš :-)

  • Souhlasim a ovu testy vyhod jen te stresujou, to ze po takove sichte nemuze je normalni, nedelej si starosti

  • JJ tak tak, nechte to náhodě, je fakt, že tímhle se dostaneš do stresu a nepůjde to ani když budeš mít fakt super plodnej den :-) a miování taky tak, milovat se máte protože chcete, máte chuť atd. a ne že musíte dělat mimi. To už ber jako to plus k tomu:-) Já taky když tušim, že mám ty správné dny, tak jdu na něj:-) a neříkám, že mám ovu. Plodný dny jsem se taky snažila hlídat, ale teď jsem si řekla že na to kašlu, nechám to a ono se určitě zadaří :-D

  • Mam stejnou zkusenost s mym manzelem, jakou ty popisujes. Vzdycky kdyz se blizila ovulace a ja mu to naznacila, tak to u nas v posteli zacalo skripat. Nejak na to nemel naladu a pry to na povel nejde. Pred a po ovulaci by se ale milovat denne...Takze z osobni zkusenosti radim nic jim nerikat, reaguji presne naopak, nez by jsi si predstavovala. Proste toto tema doma nediskutuj a snaz se spise svadet. My nakonec dopadli tak, ze sli na IVF, ale to uz je jina story a nema to s tou Tvoji nic spolecneho. Kazdopadne miminko jiz cekame a manzel je velice hrdy :-) Opatruj se a drzim pesti.

  • Já ho na jednu stranu chápu. dělám 12-ky v nemocnici, kde se dost naběhám a po příchodu z práce teda na podobné radovánky nemám vůbec myšlenky, jsem ráda, že sedim a mám nohy nahoře..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist