nevím

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42899 14.9.2011 20:54

celé je to takové dětinské, ale po mnoha zkušenostech mužům nevěřím a nedoufám, že potkám toho "vysněného".. asi 3 měsíce se mi někdo líbí, haha, no ale začal to on, najednou se o mě zajímal a tak.. rok s nikým není, kamarádky, co znají jeho známe vždycky povídají, že(je todivné) ale není děvkař, i já tomu možná věřím, ale přéíjde mi to divné, když vezmu v úvahu jeho vzhled. 28 let, hnědé vlasy(úplně na krátko) hnědé oči.. prostě mj typ. kdysi mě někam chtěl pozvat, já BLBÁ nemohla, potom jsem mu nepsala, před nějakou dobou se mi ozval, viděli jsme se i večer, tancovali spolu.. potom že někam zajdeme,ale nic.. mně takové to psaní nebaví, ani čekání:/ už mi dokonce byl ukradenej (možná), ale vždycky se někde objeví nebo se ozve a je to zpět. dnes jsme si tak psali (vyjímečně) a napsal, že se mu moc líbím.. něco o sobotě, kde jsme se mimochodem viděli, ale ani jeden nebyl schopen přijít pokecat, protože jsme tam oba měli pár přátel. je to na hlavu:( má na mě číslo, sám se přiznal, že si ho vzal od jedné kamarádky ode mě , co zná.. já to věěla, ale zajímalo mě, jak se vyjádří...ale to je prostě všechno, kdyby chtěl něco na jednu noc, dobře, možná jsem pro. jenže tady toto tahání mě prostě nebaví a tím si stále v duchu opakuji nevědomky- nevěřím ti haha..) :( nepiště mi at ho někam POZVU, protože to už by mohl po tom všem zkusit sám, protože je o 9 let starší. a já bych to stejně neudělala, né teď:( sama jsem mu připoměla, jestli plati jak mě tenkrat někam pozval, pry ano. tak jsem z toho vážně jelen. jinak pardon za překlepy a malá písmena..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dzusinka má pravdu. Navíc přemýšlet v devatenácti nad tím, že nepotkáš toho pravého, je blbost. Jsi mladá. Jasně, že tě takové myšlenky napadají, to napadne asi každou z nás, které nevyjde několik vztahů. Když bych to vzala podle sebe, ve 22 letech jsem začala chodit se spolužákem ze základní školy. Dnes jsme manželé, vychováváme dítě a plánujeme druhé. Takže nikdy nevíš, kdy a kde na tebe ten pan "pravý" čeká. Pokud ze své i z jeho strany cítíš zájem, jdi do toho, než ti ho vyfoukne nějaká jiná. To, že nemá rok přítelkyni neznamená, že je divný, i když je třeba pohledný. Mohl si projít krušným vztahem, ze kterého se teprve dostává, nebo možná i on hledá tu pravou holku a nezajímá se o holky do větru :o) Ale když ho k sobě nepustíš blíž, nikdy se pravdy nedobídíš. Apropo, to že tě nikam nepozval, byť jste se o tom bavili, nemusí nutně znamenat nezájem z jeho strany. Oni jsou někdy i hezcí kluci překvapivě nesmělí :o) Píše se rok 2011, tak si myslím, že i dívka může kluka prostě pozvat na kafe. A když nepůjde, víš na čem jsi a můžeš se poohlížet jinde.

  • dzusinka15.9.2011 0:23

    Podívej... k tomu, aby jsi s ním šla někam posedět a popovídat přece nepotřebuješ nijak extra důvěru. Přece ho můžeš poznat a zkusit mu důvěřovat až s časem. Máš na všecko čas, nemusíš se nechat do ničeho nutit. Přece se na prvním rande hned nepotřebujete rozhodnout, že spolu budete celej život. Důvěra se nerozdává, důvěra se získává časem. Nenech se ale tou svou nedůvěrou dohnat až k paranoie. Zkrátka si neříkej, že to zklamání teprve přijde, ale že tě stoprocentně čeká. Dej tomu prostě čas a nech se vést svým pocitem. Když to nezkusíš, tak ale nezjistíš, jaké to bude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist