nevím:(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41176 30.6.2011 22:18

Je mi to trapné, abych vás uvedla do situace. Když už jsem s někým chodila, bylo to sotva 2 měsíce a tak se to stáleopakuje. Bývám často zamilovaná, někdy až moc, ale do nesprávných.. Vždy se našla nějaká chyba a buď já nebo ten druhý.. už to nešlo dál. Loni jsem přes půlroku někoho milovala, zbytečně.. už se umím povznést. Je jiné, když máme s kamarádkama párty a jsme na diskotéce, každá má dost popito a někdy si s někým uletím, většinou s tím, nakoho si ukážu za střízliva prstem - ten nikdy nebude můj a pak najednou je, ale jen na chvíli, protože z pitomého úletu nic nebývá.. já tak nechci začínat, ale když s holka snikým nechodí, pak to všechno popluje najednou na povrch a samozřejmě mám na někoho chuť. Neí to tak na každé akci, ale někdy se mi to stává. No ale když se mi začne někdo líbit jinak, znám ho déle, bavím se sním, moc se na společných akcích nesetkáváme(díky bohu:D) , tak nevím, jak na něj.. dřív jsem se sním moc nebavila, ale až teď se mi vážně líbí až moc (mluvim jak 13tka :DD) je mi 19.. prostě spouta lidí v okolí to ani vůbec neví, ale jsem stydlivá, moc.:( a mám už takový strach z nezdarů, že raději budu na něj společně třeba rok dělat oči nebo něco.. a víc nic. Jasně, pokud ho neuvidím, tak mě to přejde, jenže nechci. Jsem trapná:D a nemám na to. Nejsem škaredá ani tlustá, jen klukům nerozumím. Tak si to odůvodňuji, protože mám kolem sebe spouty kamarádek, co mají kluky 1,2,3 roky a mně se to vážně vyhýbá..:( neříkám, že si to přeju, jen to někdy zamrzí..

omlouvám se za překlepy.. jinak tam ke konci nesrozumitelně popisuje někoho z mého okolí, koho vídám, tam, kde mám kus rodiny. je to složité:/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • liiida1.7.2011 9:48

    Co jineho nez souhlasit s tim, ze se nesmis bat dat sympatie najevo, protoze ten druhej ti do hlavy nevidi. Taky jsem hrozne stydliva a memu sebevedomi neprispeli spoluzaci na zakladce a i vlastni rodina. Ve skole se mi posmivali kvuli vzhledu, tak jsem skoncila jako cerna ovce tridy a otec me zase deptal, ze vsechno delam blbe, nic nebylo dost dobry atd. Takze jsem byla taky psychicky na dne a moje sebehodnoceni na bode mrazu. Pak zakladka skoncila, to me trochu osvobodilo, zacala jsem chodit na koncerty...tam jsem se samo opila a zacala si konecne ,,uzivat,,. Najednou byl celkem o me zajem, kdyz jsem si dodala odvahu trochou alkoholu :) (samozrejme nic se nesmi neprahen, ale nekdy to neni na skodu, pro uvolneni) Bylo par uletu, a z jednoho uletu se vyklubala velka laska. Byli jsme spolu pres rok a pul ale po naky dobe to zacalo skruipat a on se ke mne zacal chovat hnusne a agresivne a ja blba, pac jsem ho milovala a nedovedla si predstavit zivot bez nej, ho nechtela opustit...no hold se na me vykaslal on. nakou dobu jsme byli ,,dobry,, kamosi...ale rikam ti, pokud nekoho milujes a on tebe ne, nikdy se netrizni jako ja, ze v tom vztahu nebo sexu budes pokracovat, protoze si tim akorat ublizis. No vic jak rok jsem se z toho vzpamatovavala a nemohla zadnyho kluka ani videt :) pak se mi jeden libil (na koncerte :D) a ja na nej jen koukala, zas jsem se bala...par mesicu ubehlo a ja si rekla, ze na nej musim zapomenou, pac to nema cenu. A hle na jednom koncerte udelal prvni krok a byli jsme spolu. Tak jsem se po dlouhy dobe zamilovala. Ale vedela jsem ze jsme uplne rozdilny a ze to nema budoucnost. Ale ja si chtela uzivat ten zamilovanej pocit, bohuzel po3 mesici mi rekl - konec, ze me nemiluje. A ja neponaucitelna jsem se s nim ,,schazela,, i po tom. Pak jsem ho zaslechla jak se bavil s kamosem - Kamos: Kdo to je? On: neco jako kamoska, ze ho mam rada,ze ho to stve, ale kdyz mu vykourim...jo bohuzel, to byla ostra kudla a ja si uvedomila, ze ze sebe zas delam kravu, tak jsem to ukoncila. Ubehlo asi pul roku, ja se pomalu chystala na skolu do prahy a ze se tady nebudu vazat, ale este si uziju koncert. No a na koncerte si me odchytnul kluk, uz jsme meli par piv, pozval me na panaka, kecali jsme dali si pusu a doprovodil me a jestli nechci u nej prespat (domu jsem to mela pul hodiny lesem :D) a ja rekla, ze takovy blbosti uz nedelam. Tak jsme si zacli psa, parkrat se sesli a prastili do toho. Plno lidi rika, ze na takovych koncertech se neda najit nekdo do vztahu ale neni to pravda. Uz jsme spolu bez dvou mesicu rok (vim ze to neni zas tak hodne :)))a je to nejlepsi kluk, kteryho jsem kdy potkala a bydlime spolu v Praze.
    A ponauceni z tohoto pribehu? :D Ze se nekdy muze zdat , ze stesti prijde k tobe po naky dobe...je ale lepsi jit mu naproti a tak dlouho necekat
    ...ze vse zle je k necemu dobre...aspon muzes porovnavat a utridit si sve priority, co chces a co ne
    ...a hlavne nenech ze sebe delat, kravu, ikdyz jsi zamilovana a mysliz, ze nemuzes jinak, pouzij nekdy rozum a mej svou hrdost! Preju hodne stesti..a lepsi si na toho pravyho pockat, nez se upichnout k debilovi :)

  • me neprijde, ze jsi moc stydliva, kdyz s neznamymi muzi vlezes do postele

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist