nevěra ve snu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27904 27.3.2011 22:08

V posledních době se mi stáva, že se mi zdává o jiných mužíš. Mám přítele, kterého moc miluju a jsem s ním spokojená a sex máme taky skvělý. A když se mi pak zdají takové sny nevím co si myslet. Je to normální ? Nebo mi snad něco ve snech naznačuje, že jsem si špatně vybrala... co si myslíte vy? a stává se to i vám ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Stává. Někdy jsou to jen takové sny, že vlastně ani toho svého "nemám" a jsem s jiným. Nebo třeba že něco mám s filmovými nebo knižními postavami :). Ale tam ten můj nikdy nehraje roli, jako by vůbec nebyl, prostě je to sen o někom jiném než jsem já. Párkrát se mi ale zdálo, že jsem svého přítele podvedla. Většinou jsem se vzbudila se strašně provinilým pocitem, že jsem udělala něco špatnýho, protože i v tom snu jsem se cítila hrozně, že jsem udělala strašnou hloupost a vlastně to nestálo za to. Ale je to jen sen, někdy se ti zdá, že lítáš nebo že vyjdeš ven bez bot, nebo že řídíš auto, ze kterého se vyklube slon. Prostě zdají se ti nesmysly. Někdy ti sen utkví a někdy ne, ale vždycky je to jen sen. Podvědomí si s náma hraje, znamenat to může třeba to, že si nejsi jistá, nebo to ale naopak může fungovat jako takové připomenutí, co by člověk měl a neměl dělat. Mě to třeba dalo jasný signál, jak bych se po nevěře cítila a bylo to fakt hnusný, takže vím, že ve skutečnosti bych to neudělala. A tak dále. Určitě bych se nebála, že to může znamenat, že sis nevybrala dobře. V tomhle věř skutečnosti, ne snům.

  • Taky takové sny mívám, někdy je to jen nějaká romantika a někdy vím, že proběhl i nějaký ten sex, i když přímo sexuální scéna v tom snu neproběhne...jsem vdaná a manžela miluju a jsem si naprosto jistá, že bych ho za nic nevyměnila...jasně že má své chyby, ale ty bude mít i každý jiný chlap...takže když se mi takový sen zdá, beru to jen jako takové "povyražení"...každý vztah se může někdy zdát stereotypní a já díky těm snům nemusím hned být nevěrná...
    když to po sobě čtu, zní to možná trochu divně, ale snad chápeš jak to myslím ;) prostě bych v těch snech nic špatného nehledala...jsou úplně normální ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist