nevěra a vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43257 20.2.2012 8:33

Ahoj.Jsme s manželem spolu celkem 13let, 2 roky se s nažíme o prcka.tento týden jdu poprvé na inseminaci. Jenže před 14 ti dny mě podvedl s moji 8letou nej kamarádkou, která se rozvádí. Manželovi se začala se vším svěřovat (co její chlap a že se rozvede) a manžel ji začal litoval a začali za mými zády kafíčkovat.

Najednou ze dne na den s 2 dětma se odstěhovala k tetě a jejímu manželovi začalo být divný, že tak najedou. a dal do bytu diktafon....no a můj mi řekl, že v pátek jede za kamarádem. No a v pondělí přišel za mnou její manžel, a pustil mi nahrávku. No a můj manžel tam byl s ní. Prej jel jen na kafé, ale pak se to nějak zvrhlo a byl tam od 22hod do půl 3 do rána. Všechno jsem slyšela. že ji nesouložil, jen ji uspokojoval prej orálně. Holky, moc toho lituje, stalo se to před 14ti dny a strašně se snaží. nadává si, že je mu samotnýho z něho zle, ale že neví proč to udělal. že prostě vypl mozek a zapl to dole. Ona je taková ulisná, každýho má potřebu při setkání pusinkovat a při rozhovoru se držet a ošahávat ramena, kolena, ruce...a jemu že mu jí začalo být líto a nějak zvrtlo..ale že si hned uvědomil, že udělal šílenou věc. Doma se teď opravdu snaží, začal si vážit věcí, které dříve od mě bral automaticky. Spíše mu pomohlo (po těch 13ti letech, jsme spolu od 15ti, se mu to stalo poprvé) to ke mě oživit, že si uvědomil, co mohl ztratit, a že to vše posr....a udělá cokoli, abych mu zase patřila. Já ho miluju a bez něj bych nedokázala existovat. Ale nevím, jak mám v hlavě vypnout tu nahrávku a to, že t oudělal s mojí kamarádkou. Mimochodem ta se chová tak, že o něj bojuje, on ji přede mnou řekl, že to byl omyl a chce být se mnou a oan to nedokázala zkousnout....miluje ho. A dokonce za ním jela do práce mu to říct..a on ji zase odmítl a pak mu i volala a stále mu občas napíše sms, ty on nečte a hned je maže. Chce nás ona rozdělit, asi když nepatří ji, tak ani mě nebude. Dokonce mi napsala, že jestli ho teda chci, tak ať si ho nechám. Načeš nám její manžel ještě sebral peníze (které chlapi měli na půl na podnikání). ale to už neřeším, ať se tím udáví, hamoun. A holky, myslíte si, že třeba časem dokážu na to nemyslet? O miminko se snažíme už dlouho a manžel, že už mu vadilo, jak sem tím byla posedlá....a teď? že mě miluje a bude dělat cokoli abychom to miminko měli a to né proto co udělal, ale proto že mě miluje a chce miminko se mnou mít a užít si to, abychom byli rodina. Ale závěr spíš: stalo se vám některé něco podobného a dokázali jste to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, rozhodnout se musíš sama za sebe, nikoliv dát na rady lidí, kteří vás ani neznají. Přečíst názory si určitě můžeš, ale ani jedna z nás tvého manžela nezná, ani tebe, proto si myslím, že je hodně těžké ti dobře poradit. Hlavně se to nedá vyřešit jedním bouchnutím dveří a konec.
    Určitě nejste první pár, který má takový problém. "Kamarádka" je asi pěkná saň, která jen tak pokoj nedá, ale s tím se musí poprat tvůj manžel....
    Já osobně si myslím, že se něvěra dá odpustit - ale bude tě to stát hodně sil a budou perné chvíle, kdy mu to stokrát omlátíš o hlavu - s tím musíte počítat oba.
    Záleží jen na vás, jestli to váš vztah ustojí, nebo ne. Riziko toho, že to udělá zase tady je, stejně tak, jako riziko, že mu to ty budeš chtít "oplatit" - proto to chce pořádně zvážit..
    Ráda bych ti poradila, ale tohle je hrozně individuální. Nicméně já nesouhlasím s tím, že konec a basta - po 13 letém vztahu to není tak lehké.

  • Když nemáš děti, je rozhodnutí čistě jenom na Tobě. Každopádně bych definitivně odstřihla kontakty s kamarádkou (takhle se kámošky nechovají). Jestli ho máš ráda, zůstaň s ním, jen si na něj dej pozor. A o mimino se zatím nepokoušejte! Ať nejsi při případném následném rozchodu v nevýhodě. Dej tomu čas, abys mu mohla zase věřit a pak teprve bych myslela na založení rodiny.

  • Určitě musel mít nějaký důvod, proč to udělal. Třeba jste měli ve vztahu něco, co mu vadilo a proto to udělal. To, co udělal je hnus, já pokud bych o daného člověka stála a po tak dlouhé době života bych asi odpustit dokázala, ale kdybych s ním zůstala, tak bych se celý život bála toho, že to udělá znovu. Asi bych mu to v životě hodněkrát vyčítala a hodně by mě to trápilo. Jestli o něj pořád stojíš, tak si s ním otevřeně promluv, proč to udělal, co ho k tomu vedlo a co bude dál.. nějaký důvod k tomu musel mít, já bych určitě chtěla vědět důvod, já bych ho nedokázala jen tak vyhodit. Ale to, jestli s ním zůstaneš, je čistě na tobě. Má kamarádka zažila nevěru od svého přítele, měla to hodně těžké a jak jednou prohlásila, odpustit mu sice dokázala, ale zapomenout nikdy. Pak se dokonce brali, ale teď už jsou od sebe.

  • Mě se stalo vlastně skoro to samé co tobě,jen s rozdílem že to nebyla jednorázovka ,ale scházel se s mojí kamarádkou asi půl roku.No dopadlo to tak,že jsem se rozvedli.Já to teda nedala a nedokázala ukočírovat,prostě důvěra byla v trapu a už jsem mu nevěřila.Po nekonečných hádkách jsme to nakonec odpískali.O jeho nevěře jsenm se dozvěděla 2 měsíce po naší svatbě tak že sice to byl 7letý vztah ale krátké manželství.Také jsem ho velice milovala a mám ho ráda svým způsobem pořád.Bohužel nepatřím k těm,kteří dokáží hodit tyhle věci za hlavu a smířit se s tím,že nemůžu partnerovi věřit.Přeji ti aby jsi se s tím nějak vyrovnala a dokázala váš vztah udržet ale pro mě platí heslo..........udělal to jednou,udělá to klidně i podruhé.

  • to je těžká situace.. každá nevěra bolí, ale toto je horší, protože je to zdrada dvou lidí- manžela a kamarádky... ono kamarádky také k životu potřebujeme, že? na jednu stranu píšeš, že jste spolu byli od 15ti....já nevím....já bych odpustit neuměla, stále bych se bála, že to udělá znovu.. možná vám vztah neklapal, něco mu chybělo, tak to udělal... navíc spolu chcete dítě- to už bych vůbec nedokázala se "zrádcem". přeju ti hodně štěstí... odpuštění je jedna věc, ale důvěra věc druhá a myslíš, že mu ještě někdy uvěříš?

  • Ja jsem nazoru ze kazdy si zaslouzi druhou sanci,me se stalo neco podobneho oba jsme byly v cizine (kazdy jinde)potkavali jsme se pul roku jen na skype,a jednou jsem prisla na to ze me podvedl.Rozesli jsme se,ale ja bez nej nedokazala byt a to same bylo i zjeho stranky,litoval toho a lituje toho dodnes jak me tenkrat ublizil ale nechtel prisla na nej krize pul roku jsme se nevideli.Po mesicni pauze za mnou prisel a na kolenach plakal(a to doslova) ja vedela ze bez nej nemuzu byt ze ho miluji jak nikoho jineho prednim.Rikala jsem si ze kdyz mu odpustim tak to udela treba znova ale ja odpustit musela.Dnes jsme spolu 5let a jsem stastna jak blecha,nelituji ze jsem odpustila sice strach se nekdy vrati ale a ja jsem stastna.Lidi kolem nas by nikdy nerekli ze se nam nekdy neco takoveho stalo,kazdy nam zavidi jakej mame harmonicky a zivy vztah.Ze jde v nas videt jak se milujem.Take ted cekame miminko.On rekl ze uz by mi v zivote takhle neublizil a ja mu verim.Chapu tvuj strach ale ten se ti vzdy vrati a neni vzdy pravidlo ZAHL JEDNOU ZAHNE ZNOVA toto se muze stat kazdemu a take se to mohlo stat i tobe.Jste spolu od 15ti roku ja mam takovej nazor ze lide co jsou spolu tak dlouho tak nejsou poradne vyboureni a jednou stejne zahnou.Moje kamaradka byla se svym take od 15ti a dnes po 16ti letech se rozvadi ale jeji vinou ona to tak citi a chce.U vas si myslim ze je skoda zahodit 13ti lety vztah zvlast kdyz se tak snazi a miminko chcete take oba.Pokud by to udelal po druhe znova to jsem rekla i memu po druhe uz se sance nedava.Ja jsem rada ze jsem tu druhou sanci dala.Drzim palce a at se rozhodnes spravne.

  • Mám tu zkušenost a řeknu ti jen jedno, ikdyž ho miluješ a odpustíš mu a vybudujete rodinu, nikdy na to NEZAPOMENEŠ, možná v nějaké těžké chvíli ti vzpomínka na to, co ti udělal, položí další těžký kámen na tvoje ramena...když to budeš nejmíň potřebovat a chtít to zapomenout, ta představa jak oni to dělají se ti vkrade pod víčka..možná už si sex, zvl. orální, nebudeš moct nikdy tolik užít...když budete mít krizi a nějkou tu hádku, bude se ti možná chtít na něj zařvat TY JSI TEN, KDO ZRADIL!!! a znovu mu to omlátit o hlavu...
    Mám tu zkušenost a nakonec jsem si ho vzala a vybudovala jsem s ním po 6 letech rodinu. Mám ho ráda, ale už to nikdy nebude takové jako dřív...Není to tak dlouho, co zase začal cosi rozjíždět..utípla jsem to hned v začátku..prostě zase se mu zaplo cosi dole a vypnul mozek a mě už nezbývá asi nic jiného, než ho stále hlídat...Je úžasný otec a vzorný manžel....jen se nechá lehce zmanipulovat...
    Kdo nezažil, asi mě nepochopí...

  • ja bych to nedokazala a chlapa bych vyhodila at si tahne za tou slipkou ... je to nechutne a neokazala bych to odpustit a uz vubec se snazit o dite .... udelal jednou udela podruhe... budes tehotna , naladova , "tlusta" a nejaka modelka mu nabidne sex , tak se zas jakoze spusti a bude ho to mrzet ? no trikrat fuj , uz bych se ho nedotkla i proto abych od takove spiny (te kamosky ) nedostala nejakou pohlavni nemoc ....

  • full.avl20.2.2012 8:58

    já jsem názoru, že zahnul jednou zahne znova. Šla bych od něj, a o dítě se s ním nesnažila o dítě. Buď naopak ráda,že žádné děti zatím nemáte.

  • vím že se má dát druhá šance....ale jestli to je kamarádka,se kterou se stýkáte, tak to udělá znovu.....za čas.....takže nevím, je to na tobě, ale já bych šla asi od něj,nebo by to musel hodně napravovat....

  • Ahoj já teda takový problém neměla a moc doufám,že mít nebudu jen by mě zajímalo jestli by se ti přiznal i bez té nahrávky protože mě to příjde trochu divné.Myslíš ,že to bylo jen jednou? Přeci jen jak je možné,že ho tvá kamáška miluje když to bylo jen jednou? Já třeba nevěru určitě nezkousnu ikdyž někdo to dokáže. Nejsem si moc jistá jestli by to bez tý nahrávky skončilo přemýšlej,držím ti moc palce ať je tvé rozhodnutí správné a ty budeš šťastná.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist