nevěra

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31097 26.5.2012 10:27

Jaký máte názor na nevěru, kde se jedná jen o sex a přátelství ne o lásku ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Odsuzuju jakoukoliv nevěu- i tuhle

  • Podle situace - kdybychom spolu "jen" chodili, tak bych neodpustila, vztah bych ukončila a poohlédla se po někom věrném.
    Kdybych s ním měla rodinu, váhala bych, rozhodla bych se podle toho, jak by se choval on, jestli by toho litoval, jestli by se snažil, pokud by to však udělal znova, opustila bych ho, i dětmi.
    Z vlastní zkušenosti znám, že udělal to jednou, udělá to znovu. Po čase však dospěl a je nejvěrnější z nejvěrnějších. Těžko radit.
    Avšak vždy by se ten, co byl podveden, měl rozhodnout tak, aby on byl šťastný. Pokud by ze vztahu zmizela důvěra, je lepší to skončit. Zbylo by jen trápení.

  • Martasek8926.5.2012 10:57

    Jako adelinna - oboje je pro mě nevěra a neodpouštím to.

  • Z nevěry je mi zle, ale jelikož čekám s manželem děti, které vím, že on bude moc milovat a bude skvělý tatínek, tak bych to určitě neukončila hned tak z fleku. Kdyby to byl opakovaný sex, tak to by letěl okamžitě, to ano ale kdyby jen jednou uletěl navíc třeba opilý nebo po velké hádce například a věděla bych, že toho opravdu moc lituje, dala bych mu ještě šanci. Ale jen kvůli dětem.

  • pro mě existuje jen jedna nevěra a odpustit ji nedokážu, takže tím pro mne vztah skončil (a to i když v tom už bylo naše společné dítě). Nevěra je pro mne nepřekonatelná překážka a tudíž ze vztahu odcházím jednou pro vždy. Tomu člověku už bych nikdy neodkázala věřit a už jen tím, že to udělal se u mě ten člověk totálně shodil a přestal pro mě existovat.
    Spíš ale byla sranda u něj, když jsme odešla, poslala ho k vodě i ta jeho drahá a zůstal úplně sám. Ona měla přítele, já mám úžasného přítele a on se v tom plácá a je sám. Tak trošku mu to i přeju, hezky se mu to vrátilo.

  • Nevěru jsem odpustila a zničila nám i tak celý vztah. Sama jsem později podvedla. Je to hnus, ale k životu to patří. Myslím, že absolutní věrnost neexistuje. Vím, že asi dostanu miliardu mínusů, ale nevěřím tomu prostě. :) Lidi jsou svině a vždycky se může něco stát.

  • Simone26.5.2012 12:50

    Pro mě je nevěra obojí, ale upřímně říkám, že nevím, jak bych se zachovala.

  • Někdo moc chytrej kdysi řekl-nevěra je koření života...Jak život plyne,došla jsem k závěru,že odsuzovat to či ono,když člověk nezná a neví a nedokáže pochopit,není nikdy na místě.Tvá otázka-jak můžeš vědět,že nevěra nepřejde v nádhernou lásku....?

  • Ahoj, tak pro mě je nevěra obojí a nevím, jestli bych to dokázala odpustit. Ale určitě bych se lépe vyrovnala s jednorázovým úletem než kdyby měl manžel kamarádku na sex, i kdyby do toho nemotal city. Jestli ty si chceš najít takový vztah, tak bych se zamyslela jak by bylo tobě, kdyby měl manžel kamarádku na sex a tak. Takže se řídím tím, že co nechci, aby někdo dělal mě, tak to nedělám ani já jemu. Taky bych zvážila možnost, že to může prasknout a pak jestli neztratíš víc než získáš. Dle mého je vztah o důvěře a tímto by byla silně narušena. Ale znala jsem pár, který to měli hodně volný, o sobě to věděli, ale už spolu nejsou, nevydrželo to. Prostě to tam bylo pak už taky jenom o "kamarádství".

  • Neveru neuznavam a neodpoustim. Sice jsem nic takovyho resit jeste nemusela,ale take se mi pred mesicem nabourala do manzelstvi mila kamaradka. Snazila se meho manzela omotat si kolem prstu a skoro se ji to povedlo. Ani ji nebylo blby,ze cekame miminko. No jo mrchy to proste umi. S milou kamaradkou jsem rozvazala kamaradstvi a muj manzel me ujistil,ze by s ni do postele nikdy nesel ,tak doufam,ze mu muzu dal verit. Ted jen par dni premyslim jestli mam byt stejna mrcha a jejimu priteli vsechno rict. Asi by radost nemel,ze mezitim co on je v praci,tak ona flirtovala s mym manzelem. Je to uz tyden co jsem ji poslala do haje,ale porad v sobe citim neuveritelny vztek.

  • Jinak se člověk dívá na vevěru v mladém věku a ve vztahu,který není tak dlouhý a jinak toto posuzuje člověk už ve svazku,který je letitý.Naše babičky by nás mohly učit,co je to život.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist