nevera?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47279 15.8.2011 13:00

Holky prosim o radu, mozna vam to bude pripadat blbost, ale ja nevim co delat, jsem tehotna a strasne precitlivela . Dejou se divne veci, ztratily se mi asi dve veci a nyni jsem nasla v byte kolicek na pradlo, ktery jsem v zivote nemela, myslim si, ze veci odvazi pritel k milence a naopak nektere veci tahy zase od milenky, nevsimmne si treba, pokud mu pere , ze si sebere pradlo i s tim. Kdyz se ho zeptam zatlouka to, co si o tom myslite, driv se tu nic takoveho nedelo, vim , ze jsem precitlivela a divna, ale nechci byt podvadena on mi to samozrejme neprizna co mam delat? jk se mam zachovat dal, nechci se ukvapit, ale nechci byt podvadena. co si o tom myslite? dekuju za kazdy nazor

diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli je jeden kolíček na prádlo tvůj jediný důkaz o nevěře, tak bych to vůbec neřešila.
    Kdyby jsi našla na jeho košili cizí rtěnku, v mobilu lechtivé smsky nebo dokonce v autě cizí kalhotky, pochopila bych, ale přemýšlej - proč by si přítel vozil prádlo na vyprání k ní, proč by mu vůbec nějaké prala. :)

  • už vidím milenku, jak pere chlapovi oblečení, na to milenky opravdu nejsou :-)
    Já tomu svému přišla na nevěru z jeho mobilu a k tomu byla ještě další hromada pomocných znaků (nákup moderního drahého oblečení, ač jindy nakupoval jen u vietnamců a byl spokojený, začal o sebe dbát, používat voňavky, s mobilem chodil i na záchod, ač ho jindy měl celý den hozený v pokoji a ani se po něm nepodíval, měl připitomělá zamilovaná očka a nablble se usmíval, když jsem po něm něco chtěla a vůbec nevnímal,...)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist