nevadí to klukum?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53909 29.10.2011 0:51

hoj myslite ze nevadi klukům když maté malé stydké pysky co vykukujou a jeste maj takovou tmavou barvu a sou takovy vypadaj pomackane. me se to vubec nelibi ale nechci jit na plastickou operaci .tak nwm jestli by to nejakymu klukovi nevadilo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Chlapům je tohle úplně jedno. Malé pysky vykukujou každé druhé a chlapi tohle fakt neřeší. A jestli ti nějakej něco řekne,tak je to debil a oplať mu to tím, že se mu vysměješ, že ho má malýho a divně křivýho :-)

  • kluk, kteremu by to vadilo, by byl debil a poslala bych ho do haje, nevim, jestli jsi videla nekdy muzske prirozeni, ale taky maji kulicky pomackane a kuze ma tmavou barvu... je to naprosto normalni, mame to tak vsechny :) proste vsechna prirozeni maji tmavou barvu, volnou kuzi a vsimla sis, ze klukum taky pytlik s penisem vykukuje?? :D fakt si timhle nelam hlavu ;)

  • To vůbec neřeš, má to tak skoro každá žena. :) Chlapi to nikdy neřešili, až v poslední době, když všichni čumí na porno, kde má každá baba plastiku malých stydkých pysků, prsou a obličeje, a my - normální z nich pak máme mít mindráky? :) To vůbec.

  • Verousek8929.10.2011 11:04

    Můj přítel často říká: "To čouhá jako dámské přirození" :D Neboj, je to normální :) Pokud se to nějakýmu klukovi nebude líbit, tak se na něj vykašli, nebo jak psaly holky vysměj se i ty jemu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist