neustále pocení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26452 23.1.2013 18:05

Ahoj holky :) Mám problém, který mě štve čím dál tím víc a už nevím co dál bych mohla dělat. Jsem štíhlá/hubená, sportuju a přesto mě trápí silné pocení.. Dokonce ani používání deodorantů nepomáhá.. Hodně mi to vadí, protože skoro nemůžu nosit trička, aby to nebylo vidět :/ Nemáte některá nějaký typ? Nebo nápad, čím by to mohlo být? byla bych moc vděčná

Tak jsem zakoupila Driclor a musím souhlasit, že funguje skvěle. Ale za cenu téměř probděné noci. Po několika minutách začne působit a podpaží pak neuvěřitelně štípe :-( Nejspíš ho budu používat jen když budu doopravdy muset, protože další den sice nemám kruhy pod paží ale pod očima.. Ale to nic nemění na jeho účinku - ten je bezvadný :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • alimos23.1.2013 18:17

    Stejný problém mě trápí od puberty a bohužel jsem ještě nepřišla ne řešení. Musíš zkoušet a zkoušet různé druhy deodorantů. Mě pomáhá nejvíc Addidas - modrý a Vichy z lékárny. Nekupuj si parfémované deodoranty, ty jsou na prd a můžeš zkusit i nějáký pánský. Trička nosím jenom černá. Zkusila jsem i Dri-clor, který ti budou také nejspíš doporučovat, ale po počátečním úspěchu jsem z něj měla dost nepříjemnou vyrážku a poškozenou kůži. Také můžeš zkusit bylinky na pití, jinak bohužel pomoci nedokážu.

  • Mamka na to pije šalvějový čaj, ale upozorňuji, je pěkně hnusnej! :D A nebo existuje nějaká operace, při které ti odoperují potní žlázy, ale nevím kolik to stojí vůbec. Mrkni na net :)

  • Zkus jít na vyštření šťítné žlázy. Měla jsem stejný problém a když mi zjistili ŠŽ a začala jsem brát léky, vše se srovnalo.

  • Ahoj, Nevím, kolik je ti let. Tak do 18 je zo hormonálními změnami, pak by se to mělo srovnat. Driclor může pomoct, ale pozor na to - nikdy nepoužívat na čerstvě oholenou kůži! Také pomůže botox do podpaží, cca 10.000 Kč, opakování po 6-12 měsících. Jinak je fajn nosit náhradní tričko, nejlépe bílé, a vlhčené ubrousky, kterými se člověk otře a pak se přetře tuhým deodorantem (sportovní značky jsou lepší)

  • Koupila jsem si na radu kamarádky Driclor za 216,- Kč. Je to taková kulička, jako deodorant a potřeš si tím podpaží těsně před spaním. Ráno by sis to měla omýt, já si vezmu jen vlhký ubrousek, kterým si přejedu párkrát podpaží, protože jsem líná se ještě ráno sprchovat:-) docela jsem tomu věřila po tom, co jsem četla v jedné diskuzi, kde si to holčiny vychvalovaly a byla jsem opravdu nadšená. Nemusíš to ani používat každý den, časem ho můžeš používat míň a míň a pořád je to stejně dobrý účinek. Občas mě podpaží potom svědí, ale za ten pocit, kdy mám podpaží druhý den naprosto suché, to opravdu stojí! :-)

  • Taky používám Driclor, ale jen když nosím rukávy, abych tam neměla kola. Tudíž ho nepoužívám v létě. Asi to není úplně nejzdravější, ale přece nebudu nosit 3/4 roku černý trička

  • Rozhodně Driclor pro lokální použití - nejčastěji podpaží a tak. Doporučuju taky pořádně pročíst a dodržovat informace v letáku, jinak může štípat. Když jsem naposledy kupovala, tak tady www.driclor.eu . Vyšlo mne to o mnoho levněji než v lékárně (po přepočtu na mililitr).

  • Nikdy si nedávej Driclor méně jak půl dne po holení, nikdy. Si nedávej Driclor na mokrou pokožku. Jinak to štípe fakt strašně !

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist