neustálé hádky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36204 10.3.2011 9:22

zdravím..potřebuji poradit,už nevím co si počít.žiju s přítelem už skoro tři roky..mám skoro 3.latého syna,který není jeho,ale od malička mu říká táta a i jeho rodičum babička a děda.ted spolu čekáme další miminko.měli jsme ukázkový vztah do té doby než se jeho matka nám začala štourat do života...ale to by se dalo překousnout..ted máme už delší dobu jeden takový problém..mé rodiče jsou pryč a jeho bydlí za rohem..jeho matka mi neustále píše abych se zastavila na kávu atd..jenže on tam malej nechce chodit,vždy mi dělá šílené scény že tam nechce,že ji nemá rád atd..ona o něj moc zájmu tedy nejeví..ale když to řeknu příteli,že prostě tam nepjdu protože tam malej nechce,tak je zle..že to je mnou,že já ji nemám ráda apod.už nevím co mám dělat,jsem ve 4.měsíci a neustále pod stresem...nemáte někdo nějakou radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    to chce klid. Tak řekni příteli ať tam jde s malym sám, když je tak chytrej. Přece nebudeš 3letého synka nutit chodit tam, kam nechce. Ono se to třeba změní časem až bude větší, ale do té doby bych ho nestresovala. V klidu to řekni přítelovi, že malej tam nechce chodit, že se mu jeho mamka nevěnuje a on k ní nemá nijak extra vztah a že pokud chce, může to s ním zkusit on. A určo by si měl promluvit i s mamkou. Nenech všechno na sobě a zapoj víc i přítele.

  • Ahojky,

    nevím, jestli ti budu umět poradit. Ale lidi se navštěvují proto, že spolu chtějí být a pokud ty svojí tchýni nepotřebuješ(čemu se nedivím, já tu svou taky moc nenavštěvuju), tak je zbytečné tím ztrácet čas. A pokud Vás tak moc chce vidět, tak ať přijde ona, ne? Třeba by malej doma nedělal takové scény kvůli ní..
    Každopádně by sis měla s přítelem promluvit, protože takový stresy bys mít neměla..a on by to měl pochopit a trochu pomoct. Tchýně mi přijde, že se Vám dost cpe do života, což by taky měla pochopit, že to není dobrý.. A pokud nejeví zájem o malého, tak k čemu ti je? Místo toho, aby měla zájem a třeba ho někam vzala a tobě tak udělala čas pro sebe...

    Určitě to chce hodně o tom mluvit.. nevím, co jiného by mohlo pomoct. Snad ještě třeba jet k tvým rodičům na pár dní si odpočinout, jestli to jde..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist