nestoupl mu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47528 9.2.2012 14:50

co je spatne kdyz mu nestoupne? myslela jsem ze je to ma vina, ze neni dostatecne vzrusenej ale to pry ne:D chvilku uz to vypadalo, ale ne. to uz se mi stalo po druhe s nekym..:/

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Evita9.2.2012 15:38

    Také možná mohl být jen nervózní - pokud spolu teprve začínáte, je to celkem pravděpodobné.

  • To může mít plno příčin: nervozita, únava, stres, ale třeba i větší množství alkoholu - neposilnili jste se na to moc?

  • To se může stát, partner může být třeba příliš unavený. Anebo to samozřejmě může být z nějakého zdravotního důvodu, ale to, myslím si, by se stávalo víckrát, a tam by pomohl spíš lékař.

  • Ahojky tak to už se mi také stalo, a také jsem si myslela, že to je moje vina...

  • Neřeš to jako problém - nejde o nic zásadního. Může to způsobit jen maličkost (slovo, zvuk, cokoliv co připomene partnerovi něco negativního). Můžeš se mu líbit a může se s Tebou cítit sebelépe a přesto se nezadaří.
    Přejdi to s klidem a jen se třeba hlaďte (přestaň tlačit na pilu). Je jedno co děláte, hlavně že jste spolu. Hlavně se nesmát, ani hned neodejít, či mít "hloupé" hlášky, či cokoliv řešit!!!! - pak by se Ti mohlo stát, že sex už s dotyčným nebude nikdy. Budeš se divit, ale chlapi dost dají na pocit ze situací.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist