nestihám vařit s malým dítětem, jak jste na tom vy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #84550 19.1.2013 19:57

Maminky, zajímalo by mě, jestli to máte podobně, nebo jsem jenom já neschopná - jak zvládáte s malými dětmi vařit? :-) Malá má 2 a půl měsíce, je docela hodná, ale dopoledne se vždy dožaduje pozornosti, spí jen tak půl hoďky, nebo chce pořád baštit, asi dohání noc, kdy krásně spinká.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky,byla jsem na tom,absolutně stejně jako TY,malej je od malička zlobidýlko a kolem toho 2-3-4-5m to bylo nejhorší sotva jsem něco uvařila,kolikrát jsme mněli jen chleba třeba s pomazánkou,nebo párek,nebo jinou hodně velkou rychlovku.V poslední době se to hodně zpravilo,malej si sám dost dlouho pohraje,jelikož leze a sedí tak to dělá hodně a já se můžu věnovat tak milujícícmu vaření jako kdysi.Určitě neschopná nejsi já to opravdu mněla úplně stejné

  • lulatko19.1.2013 21:53

    Buď v klidu, já to měla s první dcerou uplně stejné. Prakticky jsem první měsíce obědvala horalky a jabka, a to ještě za chůze na procházce... Dcera přes den totiž spala max. na hoďku za chůze v kočárku. Vyřešila jsem to tak, že jsem si pořídila cca v jejích 2 měsících šátek, kolem 3. měsíce si na něj již hezky zvykla a mně se konečně rozvázaly ruce a mohla alespoň již co-to uvařit. Většinou to tedy bylo až k večeři, ale zaplať pánbů za ty dary! Jakmile se jí zdokonalil úchop a byla již pohyblivější (tedy cca kolem 6.-7. měsíce), vydržela si třeba hoďku hrát sama v ohrádce v kuchyni, takže to už byl taky značný pokrok. Neboj, ono to bude čím dál lepší a jednodušší. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist