nepřjemný tlak při sexu, a puchýřky na pohlavním orgánu.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #75145 22.10.2012 18:31

Ahoj holky, setkali jste se tím už nekterá?
S přítelem jsme spolu už pul roku, spíme spolu a nikdy jsem nic takového nepocitovala. Minulý týden jsme meli pohlavní styk a už v tu dobu bylo neco v nepořádku, nejdrív nic a pak najednou jsem citila uplne ve vnitř v pochve jakoby takový tlak, nevím vubec, jak to popsat, jak kdyby to nečeho penisem tlačit. Neřezalo to, nic. Jen proste tlak. Ale nijak jsem to nevnímala, proste jsem to brala tak, že to už príste nebude.. Jenže.. Meli jsme sex i týden po tom a znova to samé. Nejdřív to přítel delal prsty a to jsem žádný tlak necítila. Pak do mě vnikl penisem, chvilku nic a najednou to začalo.
A taky.. Ještě jedna otázka.. Když mi přítel prstil, trošku mě to zabolelo, citila jsem nehty. A chvilku po tom, když jsem se šla vyčurat, i předtím jeste, mě tam bolelo, štípalo i malinko. Ale štípaní hned preslo, bolest byla taky tak 5 minutová. Ale když jsem se šla vyčurat znova, zase ta bolest na chvilku začala. Druhý den me to už pri curaní nijak nebolelo, ani při chuzi, pri pohybech vubec. Ale když jsi tam sáhnu, zabolí to.. A ze vnitř na pyskách mám takový malinky jakoby oderky, vypada to trošičku jak puchýřky. Nesvedí to, nic. Jen to bolí. S tím tlakem to asi nesouvisi.
Dekuju za rady :)

Určite to s tlakem nesouvísí. Tlak jsem měla už i minulý týden. Tady tuhle bolest, pochyřky nebo, jak to nazvar.. prisly hned po prstení.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist