neplodnost

Otázku položila: emakrul 20.8.2022 22:46

Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli tady někdo z vás řešil neplodnost? s přítelem se snažíme už nějakou chvíli o dítě a nedaří se :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Chvíle je jak dlouho? Snažíte jak často? Co vše pro to děláte?

  • macicekkajik22.8.2022 8:01

    Já bych řekla, proč čekat. Dá se tomu jít naproti. Tvůj partner by si mohl skočit na spermiogram, zda je vše v pořádku. Ono pokud máte noťase a velmi často ho má na klíně, tak to pro spermie není moc dobré. To samé platí pro horké koupele. Muž i žena mohou být neplodní klidně až 6 měsíců, když změníte styl koupání. A také těsné džíny nejsou pro spermie dobré. A u tebe bych třeba zapřemýšlela nad Gynexem. Mně moc pomohl. A také mi pomohlo se nekoupat v horké vodě. Hned po vysazení Gynexu a měsíc koupání jen ve vlažné vodě jsem otěhotněla. Určitě víš, kdy máš plodné dny. Tak před ovulací se snažte obden a také doporučuji užívat kyselinu listovou. A především se na to neupínat. Držím palce, ať se brzy zadaří.

  • Mishelka7822.8.2022 23:05

    My jsme teda zkoušeli dítě tam rok než jsme šli na ivf .. Ale nakonec se zadařilo :-) Ale jestli ti to dělá starosti tak určitě není od věci se někam objednat :-) jestli chceš doporučení na kliniku, ráda ti jednu dám..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist