nemám orgasmus při styku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70858 25.12.2012 16:58

Připadá mi to jak zpověd,je mi 22 let,prostě jsem ještě nikdy nepoznala orgasmus při pohlavním styku,pokaždé když souložím s přítelem a ten dlouho vydrží se já prostě neudělám,můžem souložit třeba hodinu ale při klasickém styku se já neudělám,musím se začít stimulovat na klitorysu,to mám potom několik orgasmů za sebou ale jinak ne,je to normální že jsem vzrušivá jen klitoriálně a ne vaginálně?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přesně tak. Žádní dva lidé nejsou stejní a ty rozhodně patříš mezi ty šťastnější, které alespoň orgasmus zažívají. Lze si i různými způsoby vypomoci, jako např. volbou vhodné polohy, kdy tě může při souloži partner zároveň stimulovat rukou nebo pomůckami (vibrační kroužek na penis v misionářské poloze) a.t.d. Chce to experimentovat, vždyť to je na sexu to nejkrásnější. Hlavně se nepovažovat za nějakým způsobem postiženou nebo méněcennou. Opravdu patříš do té šťastnější skupiny.

  • Není to nic neobvyklého. Má to většina žen.:-)A kord kdy se na to soustředíš . Užívej si a nemysli na vaginální orgasmus.některé ženy ho prostě nezažijí celý život;-)

  • Je to normální, je možné, že to přijde až později s věkem. Já to taky při sexu ještě nikdy vaginálně neprožila, ale klitoriáně jo, ale jen občas. Vaginální orgasmus jsem prožila jen dvakrát a to při prstění. Upřímně to žádný velký rozdíl není. Alespoň u mě ne. Fakt se tím netrap. Alespoň nejsi frigidní a to je štěstí. :-) Můžete taky vyzkoušet hledání bodu G, je to celkem zábava. :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist