nelíbí se mi má prsa, a bojím se že se nebudou líbit přiteli

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56139 7.2.2013 20:35

Ahoj holky,je mi to trapné ale chci se zeptat zda někdo má také takový problém je mi 16 let,mám přítele a čeká mě první milování.Moc se těším,ale mám takový jeden problém.Moje prsa jsou taková divná,jsou taková "visatá".. bojím se,nebo spíše se i zato stydím.. Nerada bych si tím udělala nějaký trapas.Nemá některá z vás podobný problém?Myslíte že se stímto dá něco dělat?Jsem vděčnáza všechny rady..Předem moc děkuju

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Budeš ta nejkrásnější, neboj :-) A pokud by se ti kvůli tomuhle nějak posmíval nebo něco, tak nestojí za to, aby jsi s ním byla...

  • Pokud Tě má rád, bude se mu líbit taková, jaká jsi. Určitě nejsi sama. Já mám třeba jedno prso o celou velikost menší/větší než to druhé ;) a přítele taky mám ;)

  • Ahoj, já mám uplně stejný problém, taky jsem z toho měla trochu strach dřív, nelíbí se mi, ale příteli se líbí moc, bavili jsme se o tom, a dokonce ho strašně přitahují. Je to něco, co nemá každá holka - "výjimka". Musíš to brát pozitivně. :) Jsem si jistá, že jestli nechodíš s nějakým blbcem, ale s klukem,který tě miluje,to nebude ani sebemenší problém! :)
    Ale je pravda, že dodnes mám občas reflex si je zakrývat, když se oblíkáme nebo tak, ale to už si asi uplně neodvyknu,ale už mě to vůbec netrápí!:)

  • eva1118.2.2013 16:50

    Opravdu to moc nehrot bud tě má rád takovou jak vypadáš a nebo ho pošli někam...:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist