nehezký tvar genitáliií

Otázku položila: Anonymní uživatelka #89209 23.1.2013 0:18

Je mi to dost nepříjemné, ale poslední dobou se trápím tím, jak vypadám tam dole. Přijde mi, že jsou mé genitálie čím dál ošklivější. Mám malý klitoris, ale velké, vrásčité, tmavé asi pět centimetrů dlouhé stydké pysky. Mám čestvě přítele, se kterým už to konečně beru víc vážně a mám strach, aby mě kvůli tomu neopustil - je mi trapně, když mě orálně uspokojuje a sotva se mu daří najít klitoris... Chtěla sem se zeptat, jestli se s tím nedá něco dělat, nebo jestli se nedá zabránit tomu, aby se to výrazně zhoršovalo - myslíte, že se může "vytahávat" masturbací? (Nepřijde mi ale, že bych ji praktikovala příliš často - průměrně tak třikrát týdně) Vím, že je to choulostivé, ale každá rada pomůže, začínám být zoufalá. Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to tvoje pipka a jiná už ti nenaroste. Nauč se ji mít ráda. ;-) chlapi tohle neřeší, zajímá je spíš, jestli jsi čistá a upravená a co s ní umíš :-)

  • Jak naše pipky vypadají,je gen.záležitost.Každá ji máme originální.Řešíš věc,kterou tvůj přítel 100% neřeší.Určitě se mu líbí,taková jakou ji máš...Hlavně to neřeš a měj se ráda taková,jaká jsi.Žádná z nás není dokonalá a co jednomu může připadat nehezké,druhý po tom šílí.Takový už je život:-)

  • Pusť to z hlavy, nemá smysl se kvůli tomu trápit. Měla jsem přibližně stejnej problém jako ty, taky mi pysky dost přečuhujou, trpěla jsem mindrákama, nechtěla jsem v létě do plavek...no bylo toho dost. Pak jsem si na internetu vyhledala info o labioplastice (zmenšení pysků) a přišla jsem s tim za bejvalym. Ten se zhrozil,že prý je rád, že jí mám takovou, že se mu to líbí. Současnej přítel řiká to samý,takže jsem přijala jako fakt, že hold vypadám tak jak vypadám, nic s tim nehodlám dělat a mam se ráda. Pokud se to nějakýmu chlapovi nebude líbit, tak je to jen a pouze jeho problém a klidně ho nakopej do zadku,protože takovej ti za to nestojí, pokud tě má rád,tak snad se všim všudy,ne? :-)

  • Chlapa nezajímá jak tvoje genitálie vypadají, ale co se s nima dá dělat, tak to neřeš a užívej si s přítelem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist