nefunkční vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #76181 22.10.2012 22:30

Má cenu zůstávat v nefunkčním vztahu jenom proto, že ho miluju a nedokážu a nechci si život bez něho představit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Otazka je jak dlouho to "nefunguje", kdo se snazi/nesnazi s tim neco udelat/nic nedelat. S tim "miluju ho a nechci si bez nej zivot predstavit" bych brzdila. Jestli jste spolu delsi dobu, tak je to proste jen zvyk - zvyk jako blazen, ze clovek neni sam, samoty se v tyto fazi dost lidi boji, takze takovej nefungujici vztah pak jede jen na setrvacnost..

  • Martasek8923.10.2012 7:51

    Já byla s přítelem 4 roky a skončilo to. Nevyhovovalo mi to a i přes snahu, aby některé věci změnil, tak hned útočil, že se ale musím změnit i já - přitom jsem měla dle ostatních chování jako každý, jen on ne. Poznala jsem pak toho, koho jsem hledala a potřebovala, tak jsme ho prostě vyměnila. Teď je sám rád, že jsme ho nechala :D

  • Záleží jak nefunkční.Pokud to nefunguje ve všech duležitých oblastech pro vztah-nesetrvávala bych.Našla bych si partnera s kterým bude harmoničtější.Clověk se bojí samoty a začínat znovu,ale v momentě když potká člověka s kterým má kvalitnější vztah.(Nemyslím tím nějakou počáteční zamilovanost a euforii) uvědomí si,že udělal dobře.Nejduležitější je-uvědomit si,jakého partnera chci po svém boku,co ve vztahu potřebuji a sladit to s potřebama partnera.Pokud to ale nejde,nemá smysl v takovém vztahu být.Clověk má právo zvolit si vztah,jaký si zaslouží.Pak je to jen trápení pro obě strany.

  • inthense22.10.2012 23:02

    ahoj,jestli ho milujes,tak zkus zapracovat na zlepseni vztahu.treba je to jen vztahova krize.jak dlouho jste spolu?




  • To bys prakticky zustala v mrtvem bode.... Nedala bys jemu sanci najit spriznenou dusi a Tobe? Az se jendou ohlednes a zjistis, ze jsi zabila svuj zivot s clovekem, ktery Te nemiluje. To sis opravdu takto chtela ublizit?

    Mam toho ted vic, ale budes-li potrebovat, podivam s eti do karet.

    S pozdravem Kareline

  • Já bych se asi ptala v čem je problém a proč to nefunguje...něco se dá vyřešit a překonat a některé věci jsou natolik zásadní, že to opravdu cenu nemá. Láska a cit nestačí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist