nedostatek zájmu,ignorace,nechut

Otázku položila: Bývalá uživatelka #174359 21.3.2016 20:43

Ahoj Všem, mam už delsí dobu problem. S pritelem chodime neco malo pres sestlet, 3 roky uz spolu bydlime a za posledni dobu. to jde jen z kopce. Hlavni potiz je v tom,ze mu vadi muj dotyk, nemohu se o nej oprit, nechce se mnou koukat na film, kdyz ho pohladim...osiva se.Kdyz s nim o tom mluvim, vyhyba se odpovedi s tim, ze takove hlouposti resit nebude a ze to neni pravda, ze mu to vadi A tak se to stalo zahadou.Je na tom nekdo podobne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Obávám se, že tě pravděpodobně už nemiluje, promiň, ale jinak si to nedokážu vysvětlit, je to divné:-(

  • U nás je to podobné, přítel je chladnější a mě to vadí, jsme spolu 6 let, bydlíme spolu 4,5 roku, před sestěhováním to bylo jiné... Máme tříleté dítě, to mi dodává energii, jinak bych z toho byla hodně smutná.
    Tobě radím...buď si musíš zvyknout aby ses netrápila, nebo se s ním rozejdi. Bude to spíš horší... méně sexu, dotyků, souznění

  • petulinkaa1321.3.2016 23:54

    No podle toho co pises,ma bud nekoho jineho nebo ma nejaky problem.Kazdopadne bych s tim prestala a pokud se o tom i odmita bavit,tak bych naopak davala najevo,ze od neho dotyky a podobne nepotrebuji,pokud by po case nic nebylo jiny, vztah bych ukoncila,nemas to zapotrebi,v tomhle dlouhodobe nejde zit,kamaradka to ma podobne,vyresila to milencem a doma je klid,ale to taky neni dlouhodobe reseni ze,zivot mame jen jeden a mmame ho zit jak nejlepe to jde ;-)

  • řekla bych, že má jinou a tebe jen na "hotelové služby" (navařeno, naklizeno)

  • Ahoj...a jak to bylo dřív? Byl vždy tak trochu takový - odtažitější - nebo se to náhle zlomilo??

  • Moje rada je, abys mu přestala dávat tolik pozornosti. Ráda ho mít můžeš, ale tím, že mu to dáváš neustále najevo, tak on nemusí nic a tedy ani o tebe nijak usilovat ani se snažit a to je pro chlapa, co má rád adrenalin nuda! :-o
    Také jsme se před nějakou dobou k sobě nastěhovali a já ve chvíli, kdy pocítila, že nedává tolik, co já - obětí, pohledy, úsměvy atd., jsem okamžitě zařadila zpátečku a nechala chlapa lovce, ať se trochu snaží. V posteli mě pak vždy čekal mazel a když jsem ho jednou za dlouhou dou objala na dobrou noc, tak byl blahem bez sebe.
    Zkrátka chce to vyhladovět, aby měl chuť jíst ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist